ارایه یک الگوریتم ترکیبی بر مبنای الگوریتم کرم شب تاب برای زمانبندی کارها و تخصیصمنبع هزینه در محیط رایانش ا بری

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: سومین کنفرانس ملی رویکردهای نوین در مهندسی کامپیوتر و برق
  • کد COI اختصاصی: BPJ03_015
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 738
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زینب عزیزپور

گروه مهندسی کامپیوتر، پردیس علوم و تحقیقات اردبیل، دانشگاه آزاد اسلامی ، اردبیل، ایران

شیوا رزاق زاده

گروه کامپیوتر، واحد اردبیل، دانشگاه آزاد اسلامی، اردبیل، ایران

سید هادی حاتمی

گروه برق و الکترونیک، واحد اردبیل، دانشگاه آزاد اسلامی، اردبیل، ایران

چکیده

رایانش ابری الگویی از محاسبات توزیع شده، مرکب از تعداد زیادی منابع و درخواست ها با هدف به اشتراک گذاری منابع به صورت سرویس، بر روی بستر اینترنت می باشد . رایانش ابری، مدلی کامپیوتری است که دسترسی کاربران را بر اساس نوع تقاضایی که از منابع اطلاعاتی و محاسباتی دارند محیا میکند. این مدل سعی دارد؛ با کمترین نیاز به منابع و کاهش هزینه ها و افزایش و سرعت دسترسی اطلاعات، جوابگوی نیاز کاربران باشد. مشکلات اصلی مربوط به رایانش ابری پهنای باند شبکه، زمان پاسخ ، حداقل هزینه انتقال داده ها، تخصیص منابع می باشد. هر درخواستی که از طرف کاربران به ارایه دهندگان خدمات فرستاده شود، منابع زیادی را به خود اختصاص می دهد. مساله تخصیص منابع یک چالش در محیط های ابری است. در این پژوهش یک روشی جدیدی برای تخصیص منابع مبتنی بر الگوریتم کرم شب تاب ارایه می دهد. این الگوریتم جدید برای بهینه سازی هزینه و زمان اجرا در رایانش ابری مناسب می باشد. با استفاده از میزان جذابیت و درخشدگی هر کرم شب تاب با در نظر گرفتن تابع برازندگی تعیین می شود. برای محاسبه فاصله بین دو کرم شبتاب (نور) از فاصله اقیلدسی استفاده می شود. در این الگوریتم میزان درخشندگی کرم شب تاب وجود دارد. که تخصیص کار به منبع را بر عهده دارند، جهت بهینه سازیتخصیص منبع هزینه می باشد. با استفاده از تابع برازندگی این اتفاق می افتد. نهایت کارهای مناسب پیدا می شود.که باعث بهبود کارایی سرورها و پردازنده ها در انجام کارها هستند.

کلیدواژه ها

رایانش ابری، تخصیص منبع، الگوریتم کرم شب تاب، تابع برازندگی، الگوریتم ژنتیک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.