ارایه مدلی برای نگرانی حریم خصوصی در بانکداری الکترونیک

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی وب پژوهی
  • کد COI اختصاصی: IRANWEB03_005
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 648
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امینه خسروی لقب

دانشجوی کارشناسی ارشد شبکه های کامپیوتری، گروه فناوری اطلاعات، پردیس علوم و تحقیقات بوشهر، دانشگاه آزاد اسلامی، بوشهر، ایران- دانشجوی کارشناسی ارشد شبکه های کامپیوتری، گروه فناوری اطلاعات، واحد بوشهر، دانشگاه آزاد اسلامی، بوشهر، ایران

مازیار گنجو

دانشجوی دکتری فناوری اطلاعات، گروه فناوری اطلاعات،عضو هییت علمی، پردیس علوم و تحقیقات بوشهر، دانشگاه آزاد اسلامی، بوشهر، ایران- دانشجوی دکتری فناوری اطلاعات، گروه فناوری اطلاعات،عضو هییت علمی، واحد بوشهر، دانشگاه آزاد اسلامی، بوشهر، ایران

حسن مزارعی

گروه علوم پایه، عضو هییت علمی واحد بوشهر، دانشگاه آزاد اسلامی، بوشهر، ایران

چکیده

با وجود مدل های مختلفی که برای نگرانی حریم خصوصی وجود دارد، تاکنون در ایران مدل جامعی، نگرانی حریم خصوصی بر استفاده مشتریان در بانکداری الکترونیک را به صورت یکپارچه و جامع بررسی نکرده است؛ بنابراین در این پژوهش مدلی برای نشان دادن این رابطه طراحی و ترسیم شده است. روش تحقیق در این پژوهش، توصیفی- پیمایشی و همبستگی می باشد؛ پژوهش حاضر بر اساس مطالعات کتابخانه ای و میدانی تنظیم شده است. برای بررسی اینکه مدل طراحی شده، درست می باشد از تحلیل عاملی اکتشافی استفاده گردیده که با استفاده از نرم افزار SPSS مشخص شد که پنج متغیر اصلی وجود دارد که در مدل ارایه شده نیز پنج متغیر به نام های نگرانی های حریم خصوصی، مقابله رفتاری مشتریان، استفاده از بانکداری الکترونیک، آشنایی با بانکداری الکترونیک و اعتماد به بانکداری الکترونیک بیان شده بود که در نتیجه نشان از درستی مدل در تعداد متغیرها است، همچنین با توجه به بارعاملی تمام عوامل نسبت به متغیرها نشان داده شد که هر عامل مربوط به کدام متغیر است.

کلیدواژه ها

اعتماد، بانکداری الکترونیک، حریم خصوصی، مشتریان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.