روشهای پیاده سازی REP در سازمان

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی تکنیک های نوین در بازشناسی علوم مدیریت و اقتصاد
  • کد COI اختصاصی: MEFS04_005
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 776
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سعید حسین زاده

موسسه آموزش عالی فارابی کرج

فاطمه محمدی

دانشگاه امام رضا (ع) مشهد

چکیده

گسترش روزافزون فناوری اطلاعات به حوزه های مختلف سازمان، تحولات جدی درساختارسازمانی بوجود آورده است. در اینبین ERP به عنوان یکی از آخرین دستآوردهای فناوری اطلاعات در زمینه جریان اطلاعات در سازمان ها، بوسیله ی بهبود کیفیت اطلاعات در سطح کل سازمان، بستر مناسبتری برای تصمیم گیری مدیریت در تمام زمینه ها فراهم می آورد. آنچه مسلماست امروزه پیاده سازی نادرست این سیستمها موجب بدنامی آنها گردیده است. سیستم ERP یک فرصتی برای طراحی مجدد فرآیندهای کسب و کار فراهم می سازد که این امر موجب طراحی مجدد فرآیندهای کسب و کار، ساده سازی، بهبود رویه هایکسب و کار می شود. به علاوه طراحی مجدد فرآیند های کسب و کار پایه و اساس برای فرصت های جدید، از جمله تجارتالکترونیک فراهم می کند.پیاده سازی سیستم های ERP فرصتی است تا با بهره جستن از امکانات سیستم بتوان چگونگی عملیات سازمان را بهبود بخشید. سیستم های ERP به دلیل قدرت یکپارچگی فزاینده خود می توانند پیاده سازی بسیار دشوار و پیچیده ایداشته باشند.پیاده سازی سیستم ERP مزایای بیشماری را برای سازمان به ارمغان می آورد اما باید توجه داشت که این مزایا و بهبود فرآیندهای تجاری سازمان به راحتی قابل دستیابی نیست. پیاده سازی موفق یک سیستم ERP بستگی بسیار زیادی به انتخاب سیستم مناسب و ....دارد .روش تحقیق مروی و کتابخانه بود و نتایج این تحقیق نشان می دهد که :روشها و متد هایمتنوعی جهت پیاده سازی ERP وجود دارد که هر سازمان باید با توجه به وضعیت سازمان خود یکی از روشها و متدها را انتخاب نماید و بودجه لازم و زیر ساختهای ان را نیز مهیا نماید تا با شکست مواجه نشود.

کلیدواژه ها

روشهای اجرای ERP، متدولوژی، استقرار ERP

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.