تاثیر توانایی مدیریت بر سیاست های تقسیم سود
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی تکنیک های نوین در بازشناسی علوم مدیریت و اقتصاد
- کد COI اختصاصی: MEFS04_003
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 506
نویسندگان
هیات علمی گروه حسابداری، مجتمع آموزش عالی بافت، دانشگاه شهید باهنر کرمان، کرمان، ایران
هیات علمی گروه حسابداری، مجتمع آموزش عالی بافت، دانشگاه شهید باهنر کرمان، کرمان، ایران
چکیده
این مطالعه بطور خاص با ادبیات تحقیق در حوزه سیاست های تقسیم سود با کنار گذاشتن فرضیه بازار کامل میلر و مودلیانی(1961) و در نظر گرفتن یک عامل جدید که قبلا مورد بررسی قرار نگرفته مربوط می باشد. عامل جدید تحلیل شده در این مطالعه مربوط به توانایی مدیریت است. هدف این تحقیق، بررسی تاثیر توانایی مدیریت بر رویه های تقسیم سود در بینشرکتهای پذیرفته شده در بازار بورس اوراق بهادار تهران است. به منظور بررسی فرضیه های تحقیق، داده های 78 شرکتپذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران در بازه زمانی 1387 تا 1394 و با به کارگیری مدل رگرسیون لجستیک مورد بررسیقرار گرفته است. یافته های پژوهش حاکی از آن است که شرکت های برخوردار از مدیران دارای توانایی بالاتر تمایل کمتری بهتوزیع سود نقدی بین سهامداران دارند. به عبارتی از ان جا که مدیران با استعداد، توانایی بیشتری برای اداره شرکت خود دارند،می توانند بازده و سود بیشتری را کسب کنند که باعث افزایش ارزش برای سهامداران می شوند. در نتیجه، این مدیران به احتمالبیشتر بخشی از سود را برای سرمایه گذاری مجدد در داخل شرکت انباشته می کنند و سعی خواهند کرد به این منظور سودکمتری را بین سهامداران خود تقسیم نمایند.کلیدواژه ها
سود تقسیمی، رویه تقسیم سود، توانایی مدیریتمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.