وجدان کاری، راه های تقویت و آثار و نتایج آن در ابعاد مختلف

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: سومین همایش بین المللی دستاوردهای نوین در علوم مدیریت و اقتصاد
  • کد COI اختصاصی: AMECONF03_002
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 595
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مرادعلی محمدی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام ره شهر ری

محمدرضا عسگری

دانشیار گروه مدیریت بازرگانی یادگار امام ره واحد شهر ری دانشگاه آزاد اسلامی تهران ایران

چکیده

وجدان کاری یک هنجار فرهنگی است که به انجام کار مناسب در جامعه، ارزش معنوی مثبت می دهد. انگیزه های درونی آدمی نقطه آغاز وجدان کاری محسوب می شوند، اما چگونگی تقویت و نگهداشت این انگیزه ها به عنوان محرک اصلی، موضوع اساسی در پرداختن به وجدان کاری است. وجدان کاری تحت تاثیر عوامل مختلفی است. بخشی از آنها مربوط به فرهنگ، نگرش و شخصیت فردی است. اما بخش عمده ای از آن مربوط به سازمان و نحوه برخورد با فرد در سازمان است. توجه به ویژگیهای انسانی و نیازهای فردی کارکنان، قراردادن در شغل مناسب در خور توانایی و استعدادهای فردی و اجرای برنامه های آموزشی متناسب با آن همگام با تعالی فرد او را به محیط کار خود علاقه مندتر می سازد. این تحقیق با بررسی جامع عوامل موثر بر وجدان کاری، راهکارهایی هرچند مختصر درجهت تقویت و نهادینه سازی هرچه بیشتر و بهتر وجدان کاری در جامعه ارایه می نماید.

کلیدواژه ها

کار، وجدان کاری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.