معرفی سنگ پرلیت و روش تهیه نانوذرات آن، بررسی اثر نانوذرات پرلیت به عنوان پرکننده بر خواص مکانیکی، مورفولوژی، ریولوژی وحرارتی نانوکامپوزیت بر پایه ی پلی اتیلن سبک

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: پنجمین همایش ملی فناوری نانو از تئوری تا کاربرد
  • کد COI اختصاصی: NCNTA05_049
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1128
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

آرمین رشیدی

دانشجو، پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران

راضی صحراییان

استادیار، پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران

قاسم نادری

دانشیار، پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران

چکیده

در این تحقیق به معرفی ماده ی معدنی پرلیت و کاربردهای آن، نحوه ی تبدیل پرلیت به نانوذرات پرلیت ونتایج قابل انتظاری که ازاثر این نانوذرات بر خواص مکانیکی، مورفولوژی، ریولوژی و حرارتی نانوکامپوزیت های حاصل خواهیم داشت می پردازیم. هدف ما در این تحقیق، معرفی نانوذرات پرلیت و ویژگی های منحصر بفرد این ماده ی معدنی سبک و ارزان قیمت می پردازیم که اخیرا از آن به عنوان پرکننده در کامپوزیت های پلیمری استفاده شده است. در این تحقیق با استفاده از آسیاب گلوله ای سیاره ای (PM400 (شرکت ریج، ساخت کشور آلمان، ذرات پرلیت به مقیاس نانو تبدیل شد. برای تایید اندازه ذرات (نانوذرات کمتر از 100 نانومتر باشند) از آزمون های پراکندگی دینامیکی نور و میکروسکوپ الکترونی روبشی استفاده شد. با توجه به ویژگی های نانو ذرات پرلیت و همچنین با نتیجه گیری از کارهای قبلی، انتظار می رود که با افزایش نانو ذرات پرلیت خواصی نظیر مقاومت و مدول کششی، مدول الاستیک و مقاومت حرارتی افزایش و مدول اتلاف، ازدیاد طول در شکست ترکیب کاهش یابد.

کلیدواژه ها

نانوکامپوزیت، خواص مکانیکی، خواص ریولوژیکی، خواص حرارتی، پرلیت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.