مدیریت اسلامی، موانع، الگوها، مصادیق و نمونه ها

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: سومین همایش ملی پژوهش های نوین در حوزه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی ایران
  • کد COI اختصاصی: SHCONF03_242
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 607
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمود مومن نسب

دانشجویی ارشد مدیریت دولتی و مدیرکل بازرسی، مدیریت عملکرد و امور حقوقی استانداری کهگیلویه و بویراحمد

علی شهابی نسب

دکترای مدیریت، مدرس دانشگاه و مدیر آمار و اطلاعات سازمان برنامه و بودجه استان کهگیلویه و بویراحمد

چکیده

برای اینکه بدانیم نگاه اسلام به مدیریت چگونه است و آیا اصولا رهبری و مدیریت اسلامی می تواند بر جوامع بشری مدیریت کند یا خیر در این اثر سعی شده ضمن تحلیل مفهوم مدیریت اداره امور عمومی اسلامی و بررسی برخی از الگوها، مصادیق، موانع و کارکردهای مدیریت اسلامی در برنامه ریزی ها و تصمیم گیری های مدیریتی در چارچوب منابع اسلامی، به بیان تعاریف، شرح تیوری ها و رویکردهای مدیریت اسلامی و تفاوتهای این نوع مدیریت با مدیریت غیر اسلامی و تدوین نقشه راه مدیریت اسلامی در قالب مدل های خرد و کلان پرداخته شود.فلذا بطور خلاصه سعی گردید با تکیه بر روش تحقیق کتابخانه ای نیمه باز و اسنادی گذشته نگر اعم از چاپی و مندرج در محیط های اینترنتی، پایگاه های مجازی و اطلاع رسانی، هدف و محور اصلی از تدوین مقاله طراحی و تدوین مدلی جهت حرکت به سمت شناسایی و تبیین راهکارهای ترویج و توسعه مدیریت و رهبری اسلامی به عنوان دستاوردهای جدید موضوع در سطوح جامعه و سازمان ها باشد.

کلیدواژه ها

اداره امور عمومی در اسلام، نمونه ها و مصادیق، برنامه ریزی، تصمیم گیری، جایگاه مدیریت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.