تحلیل فنی و اقتصادی سیستم تبرید تراکمی خورشیدی (مینی چیلر تراکمی) در شهر تهران با استفاده از نرم افزار ترنسیس

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: کنفرانس ملی نقش مهندسی مکانیک در ساخت و ساز شهری
  • کد COI اختصاصی: MEUC01_020
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1036
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سید علی صدر واقفی

استادیار، دانشکده فنی و مهندسی مکانیک ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری ، تهران

سید هادی سید

کارشناسی ارشد، دانشکده فنی و مهندسی مکانیک، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری، تهران

وحید دوستی

کارشناسی ارشد مکانیک

چکیده

یک سیستم تبرید تراکمی خورشیدی در این مقاله مطرح شده است، که برای دماهای مختلف تبخیر و ماه های مختلف در شهر تهران مورد بررسی قرار گرفته است. سیستم مورد نظر توسط نرم افزار ترنسیس شبیه سازی شده است. ظرفیت بار سرمایشی ساعتی از یک ساختمان نمونه در روز های مختلف توسط داده های هواشناسی مانند تابش های ساعتی متوسط خورشیدی و دماهای اتمسفر مشخص شده است. همچنین ساعات افزایش حرارت کلی از ساختمان نمونه و نیز تغییرات ساعتی پارامترهای مختلف از قبیل ضریب عملکرد، ظرفیت کندانسور و مصرف برق کمپرسور و کسر خورشیدی محاسبه شده است. حداقل مساحت سطح پنل فتوولتاییک برای پاسخ گویی به تقاضای برق کمپرسور با توجه به متوسط ساعتی داده تابش خورشیدی مشخص شده است. همچنین تاثیر تغییر پارامترهای مختلف مانند شیب پنل، مساحت پنل، دمای تنظیمی چیلر بر روی عملکرد سیستم از منظر انرژی و اقتصادی مورد بررسی قرار گرفت و پارامترهای اقتصادی و کسر خورشید در مورد سیستم بررسی شده است. همچنین محاسبات اقتصادی برای اندازه های مختلف سیستم خورشیدی انجام شده است و مشخص گردید که اضافه کردن سیستم خورشیدی ، صرفه اقتصادی دارد. همچنین تولید سالانه کربن در سیستم سرمایش به مقدار 530 کیلوگرم کاهش می یابد.

کلیدواژه ها

فنی اقتصادی، تبرید تراکمی، خورشیدی، مینی چیلر تراکمی، ترنسیس

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.