پارامتر های محدود کننده مصرف انرژی در معماری

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: اولین همایش بین المللی کاربرد علوم مهندسی در توسعه و پیشرفت ایران 1404
  • کد COI اختصاصی: ENGIEERCONF01_016
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 533
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سید ابوالقاسم قریشی گلوگاهی

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بهشهر

چکیده

داده اقلیمی در اکثر نقاط ایران محدود بوده ، بایستی گسترش داده شوند . دور نمای از اتمام ذخایر فسیلی جهان در طی چند دهه آینده ، موضوع جهانی شدن ، افزایش رقابت بین کشورهای جهان باعث شده است تا، بهینه سازی مصرف انرژی، بعنوان یک سیاست استراتژیک از سوی اقتصادانان و دولتمردان کشورهای جهان مطرح گردد. در سال های اخیر ، بحث استفاده از انرژی های نو جهت گرمایش و سرمایش ساختمان ، نظر مهندسین و معماران را به خود معطوف ساخته است. با توجه به این موضوع که بخش وسیعی از کشور در ناحیه آب و هوایی گرم قرار دارد. اجرای روش های مناسبی جهت کاهش هزینه های سرمایش ساختمان قابل تامل است. مهمترین عامل آلوده کننده محیط زیست در جهان، به خصوص کشور ایران، مصرف انرژی فسیلی در فضاهای مسکونی، اداری، تجاری برای سرمایش و گرمایش است. با مهاجرت مردم از روستا به شهر، به تعداد مصرف کنندگان به سوخت فسیلی و یا بطور غیر مستقیم برق، که پایه صنعت جهان می باشد، افزوده می گردد. مسیله انرژی در ایران ، سال ها مورد توجه نبوده است. یاران ه آشکار و پنهان دولتی ، همگان را از توجه واقعی به ارزش انرژی دور داشته است. بحران انرژی از مهمترین مسایل است که بشر در قرن 21 با آن مواجه است. در حالی که تقاضا برای انرژی رو به افزایش است، منابع سوخت در حال اتمام می باشند. برای فرار از این بحران کارآمدترین استراتژی، بهینه کردن مصرف انرژی، جایگزین کردن انرژی نوین به جای سوخت فسیلی می باشد. در این مقاله به بررسی تاثیر دیوار، بام، تهویه، سبک سازی، سایه، طراحی در مصرف انرژی می پردازیم.

کلیدواژه ها

معماری ، انرژی ، طراحی ، ساختمان ، اقلیم

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.