برنامه ریزی تصادفی بهینه تولید در سیستم های قدرت در حضور منابع گسترده خورشیدی

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مهندسی برق
  • کد COI اختصاصی: ISBNCONF01_032
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 385
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

اصغر رضازاده

گروه برق، واحد تبریز، دانشگاه آزاد اسلامی، تبریز، ایران

کامران خفافی

گروه برق، واحد تبریز، دانشگاه آزاد اسلامی، تبریز، ایران

چکیده

در این مقاله، برای برخورداری از مزایای اقتصادی، فنی و نیز کاهش آلودگی محیط زیست حضور پررنگ منابع خورشیدی در سیستم قدرت در نظر گرفته شده است. بهره برداری بهینه سیستمهای قدرت بزرگترین سیستم فیزیکی ساخته شده توسط بشر از پیچیده ترین موضوعات مهندسی است که پیچیدگی و گستردگی مساله بهره برداری چنین سیستمی درحضور منابع خورشیدی با ویژگی های خاص خود بیشتر می شود. ویژگی هایی از جمله عدم قطعیت میزان تابش خورشید و نیز متناوب بودن تولید این واحدها در حل مساله باعث پیدایش مشکلاتی می شود. این مشکلات بیشتر در ورش حل وفرمولاسیون مدلهای پیشین روی می دهد. در این مقاله، بهره برداری بهینه از سیستم های بزرگ قدرت که در آن منابع بزرگ خورشید با هدف ارایه مدلی کامل ارایه شده است. روابط بهره برداری بهینه از سیتم های قدرت با استفاده از مدل خطی شبکه معرفی می شود . به منظور ارایه متدی قابل اتکا در برابر تغییرات و عدم قطعیت منابع خورشیدی از برنامهریزی تصادفی استفاده شده است. روش پیشنهادی روشی خطی است که تمامی محدودیت های مولدها، خطوط انتقال رابا استفاده از پخش بار DC مدلسازی کرده است. با استفاده از تکنیک برنامه ریزی خطی با توجه به قیود و محدودیتهایموجود در سیستم جواب بهینه بدست می آید. مقایسه روش پیشنهادی در حضور منابع خورشیدی و در حالتی کهسیستمهای قدرت فاقد این مابع تجدیدپذیراند نشان می دهد که استفاده از سلولهای خورشیدی باعث کاهش هزینه ها خواهد شد.

کلیدواژه ها

بهره برداری بهینه ، منابع گسترده خورشیدی، عدم قطعیت و برنامه ریزی تصادفی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.