آسیب شناسی بناهای تاریخی و مکانیزم های تاثیرگذار بر حفاظت و نگهداری آثار هنری و تاریخی
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: کنفرانس پژوهشهای معماری و شهرسازی اسلامی و تاریخی ایران
- کد COI اختصاصی: MEMARICONF01_140
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 3801
نویسندگان
آرشیتکت
چکیده
امروزه مردم بیش از پیش به وحدت ارزش های بشری آگاهی می یابند و یادمان های باستانی را میراثی همگانی می دانند. همچنین همگانی بودن مسیولیت حراست از این میراث برای نسل های آینده، به رسمیت شناخته شده است. برماست که این میراث را در اصیل ترین حالت به نسل های آینده تحویل دهیم. بناهای تاریخی در شهر و استان به عنوان میراث های فرهنگی و هویت ملی از اهمیت فراوانی برخوردارند، اما موضوع مرمت و مقاوم سازی این بناها به منظور حفاظت از میراث فرهنگی کشور، موضوعی با اهمیت تر است که به طور معمول از سوی دانشگاه ها و ارگان های ذی ربط به آن توجه می شود. این تحقیق در پی آن است تا پس از بررسی آسیب های وارد بر ابنیه های تاریخی و چگونگی حفظ آثار هنری و تاریخی در برابر عوامل متعدد را بررسی نماید. فرضیه این تحقیق این است که چنانچه با آگاهی از موادهای مورد استفاده در مرمت و راهکارهای مناسب برای حفاظت آثار هنری و تاریخی به درستی آموزش داده شود میتوان موزه داران و دیگر افراد که مسیول نگهداری چنین آثاری هستند از آسیب های احتمالی وارد جلوگیری کنند. این تحقیق بر مبنای مطالعات نظری در مورد حفاظت و نگهداری آثار هنری و تاریخی و تاثیرات آن در آسیب های احتمالی وارده انجام میشود و تلاش دارد با رویکردی تحلیلی، بستری مناسب برای شناخت حفاظت و مرمت را فراهم آورد.کلیدواژه ها
مرمت استحکامی، میکرو ارگانیزم ها، آسیب های انسانی، بهسازی در بناهای تاریخیمقالات مرتبط جدید
- نقش تعامل شهروندان با شهرداری جهت توسعه و آبادانی شهرهای تازه تاسیس
- امکانسنجی پیاده سازی فناوریهای نوین و پایدار برای بهبود مدیریت هوشمند شهری
- طراحی مناطق بهینه باغات خانواده شهر شیراز با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و روش تحلیل سلسله مراتبی
- نگاهی به روش های طراحی معماری از دیدگاه جفری برادبنت
- تاثیر فناوریهای نوظهور ساختوساز بر بافت شهر ی: یکپارچگ ی، چالش ها و فرصت ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.