مدیریت برنامه ریزی چند معیاره برای تخصیص اولویت ها به فعالیت ها در پروژه های ساخت و ساز
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی رویکردهای نو در مهندسی عمران،معماری و شهرسازی
- کد COI اختصاصی: NACAU01_033
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 599
نویسندگان
استادیارگروه مهندسی عمران , واحد خرم آباد , دانشگاه آزاد اسلامی , خرم آباد , ایران
دانشجوی کارشناسی آرشد مدیریت ساخت, واحد بروجرد , دانشگاه آزاد اسلامی , بروجرد , ایران
چکیده
مدیریت طرح های عمرانی از مواردی است که در کشور ما کمتر مورد توجه قرارگرفته و اغلب متون مربوط به این رشته، در مقالات ورساله ها و کتب مختلف پراکنده است. هدف از این مقاله، ارزیابی کیفیت برنامه ی زمانی ساخت و ساز از طریق تعاریف مورد نیاز کیفیت فرآیند-محور (process-oriented) است. اگرچه مجموعه ای از مقتضیات کیفی برنامه ی زمانی پروژه را می توان به آسانی با استفاده از بررسی ادبیات و برنامه ریزی استانداردها تعریف کرد، طرز کار ارزیابی کیفیت برنامه ی زمانی ساخت و ساز قابل اتکا و سهل الانجام کاری چالش برانگیز به نظر میرسد.منظور از برنامه عمرانی، برنامه ای است جامع حاوی هدفها، سیاستها، میزان اعتباراتی که برای تامین تمام یا قسمتی از یک نوع نیازاقتصادی، اجتماعی، فرهنگی در قالب برنامه های میان مدت تدوین شده و مشتمل بر یک یا چند طرح عمرانی باشدطرح عمرانی مجموعه عملیات و خدمات مشخصی است که بر اساس مطالعات توجیهی فنی و اقتصادی و اجتماعی، در یک مو قعیت جغرافیاییمعلوم و در یک دوره زمانی از قبل تعیین شده، با اعتبار معین، برای اجرای یک قسمت مشخص از فعالیتهای یک بخش اقتصادی در قالب برنامهعمرانی، به مرحله اجرا در آید.هرطرح در سطح برنامه ریزی کوتاه مدت یا اجرایی توسط واحدهای ستادی یا مدیریت مبانی نظام اجرایی کشور به مجموعه کارها و عملیاتی کهمی نامند تبدیل و تقسیم می شود.کلیدواژه ها
پروژه، طرح، برنامه، مدیریت، فعالیت، پروژه های عمرانیمقالات مرتبط جدید
- بررسی اثر پارامترهای محیطی (دما، رطوبت) بر داده های پایش سلامت پل های فولادی
- بررسی تاثیر نوع ساینده بر تاول اسمزی پوشش بر پایه اپوکسی بر سطوح فولای آلیاژ کربن در محیط غوطه ور
- مدل اجزای محدود برای ارزیابی تاثیر خروج از مرکزیت بر ظرفیت ورق های پیوستگی در ستون های H شکل
- ارزیابی احتمالاتی قاب خمشی فولادی بر پایه فولاد St۳۷ و St۵۲ تحت زلزله های نزدیک گسل
- خرابی پیشرونده لرزه ای قاب خمشی فولادی ویژه بلند مرتبه مهاربندی شده در برابر زلزله نزدیک گسل
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.