دلایل و تاثیرات تاخیر در صنعت ساخت در پروژه های ساختمانی در ایلام
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی رویکردهای نو در مهندسی عمران،معماری و شهرسازی
- کد COI اختصاصی: NACAU01_023
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 510
نویسندگان
دانشجو کارشناسی ارشد رشته عمران مدیریت ساخت دانشگاه آزاد واحد بروجرد
استادیار مهندسی عمران دانشکده فنی مهندسی واحد خرم آباد
چکیده
مطالعه ی حاضر با هدف دلایل و تاثیرات تاخیر در صنعت ساخت در پروژه های ساختمانی در ایلام انجامشده است. در بحث ابعاد ارایه شده در مطالعه ی حاضر با توجه به یافته های تحقیق می توان گفت که در صنعتساخت ایلام ابعاد دستور تغییر در کار، فرآیند کند بودن تصمیم گیری، مشکلات مالی، مسایل ناشی از سوءمدیریت، موجود نبود مواد اولیه، برنامه ریزی نامناسب، ضعف در تجهیزات، کمبود نیروی انسانی ماهر موردبررسی قرار گرفته اند که در تاخیر پروژه ها به ترتیب ذکر شده تاثیر گذار می باشند. به روشنی می توان دریافتکه در تاخیر پروژه های ساخت، دلیل اصلی، مشکلات مالی نمی باشند و موارد مهم تری از آن نیز وجود دارند کهبر اساس یافته های حاضر، دستور تغییر در کار و فرآیند کند تصمیم گیری بیش از مشکلات مالی بر تاخیر درصنعت ساخت تاثیرگذار هستند لذا می توان گفت که برای جلوگیری از تاخیر و یا کاهش زمان تاخیر، ارایه ی یکطرح کارشناسی شده و معتبر قبل از شروع کار ضروری می باشد زیرا این کار موجب کاهش تغییر دستور در طولکار می شود. همچنین در مطالعه ی حاضر آثار تاخیر در صنعت ساخت هم بررسی شده اند که بر اساس یافته هایمطالعه ی حاضر، تجاوز از مدت زمان تعیین شده، تجاوز از هزینه ی تعیین شده، بروز اختلاف، داوری و رسیدگیقضایی، خلع پیمانکار به ترتیب ارایه، از آثار تاخیر در صنعت ساخت می باشند که در مطالعه ی حاضر بر اساساولویت بندی فریدمن تعیین شده اند.کلیدواژه ها
تاخیر در صنعت ساخت، آثار تاخیر، علت تاخیر، پروژه های ساختمانی ایلاممقالات مرتبط جدید
- بررسی اثر پارامترهای محیطی (دما، رطوبت) بر داده های پایش سلامت پل های فولادی
- بررسی تاثیر نوع ساینده بر تاول اسمزی پوشش بر پایه اپوکسی بر سطوح فولای آلیاژ کربن در محیط غوطه ور
- مدل اجزای محدود برای ارزیابی تاثیر خروج از مرکزیت بر ظرفیت ورق های پیوستگی در ستون های H شکل
- ارزیابی احتمالاتی قاب خمشی فولادی بر پایه فولاد St۳۷ و St۵۲ تحت زلزله های نزدیک گسل
- خرابی پیشرونده لرزه ای قاب خمشی فولادی ویژه بلند مرتبه مهاربندی شده در برابر زلزله نزدیک گسل
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.