بررسی خواص جذب مایکروویو نانومیله های BaFe12O19/Fe2O3

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: کنفرانس ملی نانو ساختارها،علوم و مهندسی نانو
  • کد COI اختصاصی: NCNNN01_086
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 746
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد جزیره پور

استادیار، دانشکده برق و الکتروسرام، دانشگاه صنعتی مالک اشتر، شاهین شهر، ایران،

محمد حسین شمس

استادیار، دانشکده برق و الکتروسرام، دانشگاه صنعتی مالک اشتر، شاهین شهر، ایران

چکیده

در این مقاله با استفاده از فرآیند هیدروترمال نانومیله های Fe2O3/BaFe12O19 به شیوه ای آسان و ارزان با قابلیت تولید انبوه سنتز شده است و خواص جذب امواج مایکروویو کامپوزیت های حاوی این نانومیله ها مورد بررسی قرار گرفته است. EDTA در این فرآیند به عنوان عامل کنترل کننده رشد به کار رفته است. تاثیر عوامل مختلفی نظیر غلظت مواد اولیه و عامل کنترل کننده رشد بررسی شده است. از فرآیند سنتز به کار رفته نانومیله هایی با قطرهای 100 تا 200 نانومتر و طول های میکرونی سنتز شد. ویژگی های فازی و مورفولوژی نمونه ها توسط پراش سنجی اشعه ایکس XRD و میکروسکوپ الکترونی روبشی SEM و خواص مغناطیسی نمونه ها با استفاده از مغناطش سنج با گرادیان نیروی متناوب AGFM مورد مطالعه قرار گرفت. خواص جذب امواج مایکروویو کامپوزیت های زمینه پلی آکریلیک تهیه شده از نانومیله های بدست آمده توسط تحلیلگر برداری شبکه VNA با روش پشت بلند فلزی مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج این برررسی نشان داد که کامپوزیت های حاوی نانومیله های Fe2O3/BaFe12O19 در باندهای فرکانسی Ku,X دارای خواص جذب مایکروویو مطلوبی می باشند. به طور ویژه حداکثر شدت جذب-24 دسیبل در فرکانس 10.5 گیگاهرتز برای کامپوزیتی با ضخامت تنها 2.4 میلیمتر بدست آمد.

کلیدواژه ها

نانومیله، جاذب رادار، هیدروترمال، هگزافریت باریم

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.