بررسی و ارزیابی پول دیجیتال در سیستم های پرداخت الکترونیک
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: هشتمین همایش پژوهش های نوین در علوم و فناوری
- کد COI اختصاصی: EMAA08_002
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1459
نویسندگان
گروه کامپیوتر، موسسه آموزش عالی بهمنیار ، کرمان ، ایران
گروه کامپیوتر ، مجتمع آموزش عالی زرند ، کرمان ، ایران
چکیده
پرداخت یکی از مهمترین ارکان هر تجارتی است و بدون عمل پرداخت تجارت کامل نمی شود، تجارت الکترونیکی نیز از این امر مستثنی نبوده و موفقیت آن اساسا به وجود سیستم های پرداخت امن و مورد اعتمادی که انتظارت مشتریان را برآورده می سازد وابسته است. پول دیجیتال، یکی از موارد پرداخت در تجارت الکترونیک می باشد. پول دیجیتالی، ارزش واحدهای پول منتشره پول منتشره از سوی دولت یا بخش خصوصی است که به شکل الکترونیکی بر روی یک وسیله الکترونیکی ذخیره شده است. استفاده از پول الکترونیکی در معاملات با ارزش کم، حجم وسیعی را در بر می گیرد و راه هایی را که افراد قبلا می توانستند از آن طریق بهای کالاها را پرداخت کنند، تغییر داده است. نشر گسترده استفاده از پول الکترونیک آثار تجاری، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی قابل توجهی دارد. در این مقاله ابتدا تعریف و توصیفی از پول الکترونیک ذکر گردیده و سپس به بیان ویژگی های پول الکترونیک، انواع پول الکترونیکی و فرآورده های پول الکترونیکی از نظر فنی مورد بررسی قرار گرفته و در ادامه به تشریح مزایا و مشکلات پول الکترونیک می پردازیم.کلیدواژه ها
پول الکترونیک، پول دیجیتال، سیستم پرداخت الکترونیک، پرداختمقالات مرتبط جدید
- بررسی به کارگیری سیستم ذخیره سازی انرژی با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر
- اقدامات لازم برای حفاظت از محیط زیست دریایی
- ارائه طرح مبتنی بر رایانش ابری جهت ارتقاء بهره وری صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: مدیران خودرو)
- مروری بر تکنولوژی ماکرویو برای خردایش سنگ های کمیاب
- کاربرد و بکارگیری تکنولوژی های اینترنت اشیا ، یادگیری ماشین و پردازش تصویر در امنیت و کنترل خودرو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.