بررسی چالش های حسابداری مدیریت و حسابداران مدیریتی در قرن بیست و یکم

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: دهمین کنفرانس بین المللی اقتصاد و مدیریت
  • کد COI اختصاصی: ICOEM04_174
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1192
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مصطفی ملکی

کارشناسی ارشد حسابداری، گروه حسابداری، واحد رشت، دانشگاه آزاد اسلامی، رشت، ایران

عسکر پوررضا

مدرس گروه حسابداری، واحد ماسال ، دانشگاه آزاد اسلامی ،رشت ، ایران

سینا خردیار

استادیار، گروه حسابداری، واحد رشت ، دانشگاه آزاد اسلامی ،رشت ، ایران

چکیده

هدف اصلی در این مقاله بررسی فاکتورهای سازمانی و محیطی است که امروزه حسابداران مدیریت را با چالش مواجه ساخته است. حسابداری مدیریت در قرن بیست و یکم دیگر شبیه حسابداری سنتی نبوده، بلکه امروزه این نوع حسابداری ترکیبی از انواع از حسابداری ها در داخل سازمان می باشد. حسابداری مدیریت در حال حاضر با چالش های زیادی از جمله جهانی شدن،تمرکز مشتری و ابزارهای حسابداری مدیریت، تغییرات سریع در فناوری روبرو بوده و انتظار می رود که با تغییرات سریع در محیط کسب و کار سازگار شود. سازمان ها و شرکت ها، حسابداران مدیریت کارآمدی را می خواهند که بازوی اصلی مدیریتشوند و چالش های مهیج پیش رو در قرن بیست و یکم را بپذیرند و در مقابل آن ها واکنش های سریع نشان ندهند. شایستگی و انعطاف پذیری در سازمان ها موجب تسهیل در رهبری، مدیریت استراتژیک، تنظیم عملکرد و یادگیری و بهبود طولانی مدتدر حسابداری مدیریت می شود. در این مقاله سعی شده است فاکتورهای محیطی به عنوان فاکتورهای بیرونی مثل جهانی شدن بازارها، شدید شدن رقابت ها، فاکتورهای سازمانی به عنوان فاکتورهای درونی مانند استراتژی، تولیدات، بر حسابداریمدیریت مورد بررسی قرار گیرد. بنابراین این بررسی، چندین فاکتور که ممکن است تغییراتی در کارهای حسابداری مدیریتی دهد، آشکار می سازد که این به چالش هایی در حرفه حسابداری مدیریتی، سوق داده می شود. فاکتورهای محیطی و سازمانی، یک تیوری پشتیبان برای چالش های رو در روی حسابداران مدیریتی در قرن 21 می باشد

کلیدواژه ها

حسابداری مدیریت، چالش ها، فاکتورهای محیطی و سازمانی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.