سبکهای رهبری در ایجاد جو خلاقانه در محیط کار مورد مطالعه: اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره)

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: دهمین کنفرانس بین المللی اقتصاد و مدیریت
  • کد COI اختصاصی: ICOEM04_045
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 441
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زهرا بستان شیرین

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد الکترونیکی، مدیریت دولتی، تهران، ایران وکارشناس امور اداری اداره کل بنادر ودریانوردی استان خوزستان _ منطقه ویژه اقتصادی بندرامام خمینی(ره)

مرتضی نجفی علمی

استادیار، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد الکترونیکی، مدیریت دولتی، تهران، ایران

چکیده

این پژوهش با هدف بررسی نقش سبکهای رهبری بر بروز جو خلاقانه در محیط کار انجام شد. در این پژوهش که با روش توصیفی پیمایشی انجام شد جامعه آماری کارکنان اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی ره )با حداقل تحصیلات دیپلم و تصدی سمت کارشناس و اداری( بودند که بر اساس جدول مورگان 150 نفر به روشتصادفی ساده به عنوان نمونه انتخاب شدند. در این پژوهش به منظور گردآوری دادهها از پرسشنامه محقق ساخته استفاده شد که روایی و پایایی آن در این پژوهش تایید شد. نتایج نشان داد سبکهای رهبری رابطه مدار و تحولگرا با جو خلاقانه در محیطکار در ارتباط است. این یافته بدان معناست که سازمان مورد مطالعه با بکارگیری مدیرانی با سبکهای رهبری رابطه مدار و تحولگرا میتواند جوخلاقانهای را در محیط کار فراهم آورد و زمینه ساز بروز خلاقیت کارکنان را بیش از پیش فراهم سازد.پیشنهاد میگردد ضمن بکارگیری مدیران رابطه مدار و تحولگرا در سازمان، مدیران این حس را به کارکنان القاء کنند که آنها را حمایت کرده و بیش از پیش حس اعتماد، مشارکت و همکاری را در میان اعضای گروه تشویق کنند و از ایدههای کارکناندر تصمیم گیریها در امور کاری بهره گیرند و کارکنان را از هدفها و ماموریتها آگاه سازند و آنان را تشویق کنند که فراتر از منافع فردی بیاندیشند.

کلیدواژه ها

جو خلاقانه در محیط کار، خلاقیت، سبکهای رهبری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.