تدوین استراتژی به روش چارچوب جامع تدوین استراتژی مطالعه موردی: شرکت اینترنتی شاتل

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در مدیریت، اقتصاد و علوم انسانی
  • کد COI اختصاصی: LEMCONF01_120
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 886
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدمهدی محبی

استادیار گروه مدیریت، دانشگاه پیام نور همدان

فاطمه محمدی

دانشجوی کارشناسی ارشد MBA ،دانشگاه پیام نور همدان

چکیده

در دنیای متلاطم کنونی که تغییرات محیطی, رشدی شتابان یافته و تحولات علم و فنآوری بر این تغییرات به شدت دامن زده است، مدیریت بر سازمانها تنها با عنایت به شرایط و مقتضیات محیطی است که موضوعیت پیدا میکند. امروزه کاربردهای اینترنت آنچنان گسترده شده که نمیتوان تمامی کاربردهای آن را برشمرد. چندان عجیب نیست اگر بگوییم بزودی اینترنت یکی از اجزای ضروری زندگی انسانها میشود. لذا نیاز به یک شرکت اینترنتی با خدمات بهتر و مناسبتر روز به روز بیشتر احساس میشود. بنابراین برنامهریزی استراتژیک در این شرکتها برای آمادهسازی سازمان برای پاسخگویی مناسب و بهنگام در مقابل تغییرات محیطی داخل و خارج سازمان ضروری است. در این مقاله به معرفی یکی از این شرکتهای اینترنتی و اهمیت برنامهریزی استراتژیک در این شرکت میپردازیم که ابتدا بیانیه ماموریت شرکت تدوین گردید سپس عوامل داخلی و خارجی بررسی شد ماتریس swot و ماتریس ارزیابی عوامل داخلی و خارجی تشکیل شد و استراتژی مناسب برای شرکت شاتل اتخاذ گردید. گروه شرکتهای شاتل (آریا رسانه تدبیر)، بزرگترین شرکت ارایه کننده اینترنت پرسرعت کشور است که با همراهی بیش از 900 نفر نیروی انسانی کارآزموده در دفتر مرکزی و هزاران نفر در دفاتر نمایندگی و دفاتر فروش، خدمات خود را در سراسر کشور ارایه میدهد . با توجه به نتایج بدست آمده از تحقیقات انجام شده استراتژی شرکت شاتل در ناحیهی رقابتی قرار گرفته و اولین استراتژیای که شرکت شاتل بیشترین سرمایه گذاری را در آن انجام می دهد عبارت است از استراتژیبهینهسازی خدمات و کاهش هزینههای اینترنت.

کلیدواژه ها

شرکت اینترنتی، برنامهریزی استراتژیک، استراتژی رقابتی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.