مقایسه واحدهای مختلف پتروشیمی تولید کننده اوره

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی نفت،گاز،پالایش وپتروشیمی بارویکردتوسعه ارتباط دولت،دانشگاه وصنعت
  • کد COI اختصاصی: OGPD05_030
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2740
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد صادقی راد

مهندسی پروژه فاز ۳ پتروشیمی پردیس عسلویه، شرکت نام آوران دلوارNDEC

پیام طهماسبی

کارشناس ارشد فرایند پتروشیمی پردیس عسلویه، شرکت نام آوران دلوارNDEC

هومن نیک ذات

مدیر پروژه فاز ۳ پتروشیمی پردیس عسلویه، شرکت نام آوران دلوارNDEC

چکیده

نظر به مزیتهای رقابتی ایران بعنوان دومین دارنده منابع گازی جهان و دسترسی به آبهای آزاد جهت صدور محصولات با ارزش افزوده حاصله از گازطبیعی، تعریف و اجرای برخی پروژه های پتروشیمی از جمله آمونیاک / اوره کماکان از نظر اقتصادی جذاب به نظر می رسد. در این مقاله ابتدا بهارایه فرایندهای شرکت های صاحب لیسانس اوره و توضیح مختصر و سپس مقایسه آن ها پرداخته شده و مشخص می گردد که بیشترین واحدهای اوره در دنیا و همچنین در ایران تحت لیسانس استمی کربن احداث شده اند. بخش دوم مقاله به بررسی واحدهای پتروشیمی تولید کننده اوره در ایرانتخصیص یافته و ظرفیت تولید آنها و همچنین لیسانس های استفاده شده در این واحدها مورد بررسی قرار می گیرد. سپس فرایند تولید اوره بر اساس لیسانس استمی کربن بصورت مختصر ارایه گردیده و با استفاده از نرم افزارHYSYS شبیه سازی می شود. در شبیه سازی از معادله حالتUniquack استفاده شده و نتیجه های بدست آمده با نتیجه های عملیاتی واحد سوم اوره پردیس عسلویه که بزرگترین واحد اوره-آمونیاک خاورمیانه و دارای لیسانس کلاگ می باشد، مقایسه می گردد.

کلیدواژه ها

پتروشیمی، واحد اوره، فرایند اوره، شبیه سازی Snamprogetti ،TOYO ،Stamicarbon ،HYSYS

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.