سال انتشار: 1395
محل انتشار: سیزدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع
کد COI مقاله: IIEC13_012
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 172
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بهینه سازی زنجیره تامین حلقه بسته در محیط احتمالی مبتنی بر سناریو، با هدف کاهش هزینه های زنجیره تامین و افزایش سطح پاسخ گویی به مشتریان (مطالعه موردی: قطعات دیزل ژنراتور)
چکیده مقاله:
در سال های اخیر توجه به مسایل اقتصادی، رقابتی، بازاریابی و زیست محیطی باعث شده لجستیک معکوس مورد توجه بسیاری از محققین قرار گیرد و به خصوص در یکپارچه سازی آن با لجستیک مستقیم تلاش نمایند. در این مقاله یک مدل برنامه ریزی احتمالی برای شبکه لجستیک مستقیم و معکوس تحت عدم قطعیت ارایه شده است که در مدل مربوطه توابع هدف کمینه سازی هزینه های زنجیره تامین و افزایش سطح پاسخ گویی ارایه شده است. در ابتدا یک مدل برنامه ریزی غیرخطی عدد صحیح مختلط قطعی برای طراحی شبکه لجستیک یکپارچه ارایه شده است که برای جلوگیری از زیربهینگی حاصل از طراحی جدا از هم شبکه های مستقیم و معکوس توسعه یافته است. هزینه های زنجیره تامین شامل هزینه احداث مراکز بالقوه، حمل و نقل بین مراکز، پردازش داخل آنها و همچنین جریمه حاصل از ظرفیت استفاده نشده مراکز می باشد و در تابع هدف دوم به تقاضاهایی که دیرتر از زمان مورد انتظار مشتریان به دست آنها می رسد جریمه تخصیص می دهد. مدل مربوطه حالت های چند محصولی و چند دوره ای را درنظر گرفته و شامل مراکز تامین، تولید، توزیع جمع آوری، بازیافت و دفن و انهدام می شود. همتای احتمالی از مدل برنامه ریزی غیرخطی عدد صحیح مختلط با استفاده از رویکرد احتمالی مبتنی بر سناریو ارایه شده است. مدل پیشنهادی با استفاده از CPLEX نرم افزار GAMS حل شده و برای اعتبارسنجی آن با استفاده از روش الپی متریک مقدار تابع نرمالیز تعیین می گردد و به ازای λ های مختلف در قالب یک مطالعه موردی مورد تحلیل قرار می گیرد. نتایج عددی نشان از قدرت مدل احتمالی ارایه شده در مدیریت عدم قطعیت داده ها است.
کلیدواژه ها:
زنجيره تامين حلقه بسته در محيط احتمالي، لجستيك مستقيم ومعكوس، برنامه ريزي عدد صحيح مختلط احتمالي، برنامه ريزي چند هدفه
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/648454/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سلطانی تهرانی، مهدی و علینقیان، مهدی و ملکی، محمود،1395،بهینه سازی زنجیره تامین حلقه بسته در محیط احتمالی مبتنی بر سناریو، با هدف کاهش هزینه های زنجیره تامین و افزایش سطح پاسخ گویی به مشتریان (مطالعه موردی: قطعات دیزل ژنراتور)،سیزدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع،بابلسر،،،https://civilica.com/doc/648454
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، سلطانی تهرانی، مهدی؛ مهدی علینقیان و محمود ملکی)
برای بار دوم به بعد: (1395، سلطانی تهرانی؛ علینقیان و ملکی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بهینه سازی عملکرد مدیریت زنجیره تامین با استفاده از رویکرد شبیه سازی (مطالعه موردی: شرکت پروتئئین گستر سینا)
- انواع زباله های بیمارستانی و روش های مختلف دفع انها
- بهبود اثربخشی مدیریت زنجیره تامین با استفاده از داده کاوی (به همراه مطالعه موردی )
- مروری بر عملکرد هوش تجاری BI در سیستم های برنامه ریزی منابع سازمان ERP
- مدل زنجیره تامین دو سطحی برای پلاکت خون با در نظر گرفتن جریان بین مراکز مصرف
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- موانع ، راهکارها و پتانسیل ارزش های معماری در توسعه صنعت توریسم (نمونه موردی ارومیه)
- کاربرد نانوسیلیس در خصوصیات مکانیکی مخلوط های بتنی با رویکرد توسعه پایدار
- عیب یابی هوشمند سازه ها با استفاده از مدل جایگزین مبتنی بر بهینه سازی و شبکه عصبی مصنوعی
- کاهش اثر نویز پاسخ ها توسط تبدیل موجک گسسته در روند عیب یابی سازه ها با الگوریتم رگرسیون بردار پشتیبان موجکی
- مطالعه تجربی در مورد جذب انرژی مواد متخلخل پر شده از سیال مگنتورئولوژیکال
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.