مروری جامع بر روشهای بهبود کیفیت تصاویر عمقی ثبت شده توسط دوربین های عمقی

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی مهندسی و علوم کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: ICCSE01_146
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 424
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

منصوره حاجیان فروشانی

دانشکده مهندسی کامپیوتر،واحد نجف آباد، دانشگاه آزاد اسلامی،نجف آباد، ایران

محسن عشوریان

دانشکده مهندسی برق،،دانشگاه آزاد اسلامی، واحد مجلسی، مجلسی، اصفهان، ایران

چکیده

در سالهای اخیر استفاده از برنامه های کاربردی که از دوربین های عمقی استفاده می کنند به طور چشمگیری افزایش یافته است ولی با وجودبهبود دایمی ویژگی های آنها، تصاویر تولید شده از کیفیت مناسبی برخوردار نبوده و استفاده از آنها به تصاویری با وضوح کم و دارای نویز محدودشده است. به منظور بهبود کیفیت عملکرد دوربین های عمقی روشهای مختلفی مطرح شده است و برای جبران نمونه برداری پایین، این دوربین ها،به یک دوربین رنگی مجهز شده اند و وضوح و کیفیت تصاویر عمقی، با ترکیب یک تصویر وضوح پایین و تصویر رنگی وضوح بالا، افزایش یافته است. تا کنون مقالات مرروی بسیار کمی در این زمینه ارایه شده است و مقالات موجود هم فقط به بررسی اجمالی روشها پرداخته اند و هیچگونه آنالیزدقیقی انجام نداده اند. ما در این مقاله روشهای بهبود کیفیت تصاویر عمقی را به سه دسته ی کلی، روشهایی که از چند حسگر عمقی استفادهمی کنند، روش هایی از جفت مکان- زمان استفاده می کنند و روشهایی که هم از حسگرهای عمقی و هم از دوربین های رنگی استفاده می کنند، تقسیم کردهایم. در ده سال گذشته روش سوم کارایی بیشتری داشته است، به همین دلیل ما روشهای این گروه را از نظر معیار MAE مقایسهکرده ایم و به یک رتبه بندی مناسب هم رسیده ایم.

کلیدواژه ها

تصویر عمقی، دوربین عمقی، تصویر نویز دار، کیفیت تصویر

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.