بهبود بهینه سازی معنایی پرس وجو در سیستم مدیریت پایگاه داده رابطه ای
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی مهندسی و علوم کامپیوتر
- کد COI اختصاصی: ICCSE01_052
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 508
نویسندگان
دانشکده مهندسی کامپیوتر، واحد نجف آباد، دانشگاه آزاد اسلامی، نجف آباد، اصفهان، ایران
دانشکده مهندسی کامپیوتر، واحد نجف آباد، دانشگاه آزاد اسلامی، نجف آباد، اصفهان، ایران
چکیده
در بهینه سازی معنایی پرسوجو با استفاده از اطلاعات معنایی ذخیره شده در پایگاه داده، پرس وجویی تولید می شود که از لحاظظاهری با نمونه اصلی متفاوت است ولی نتیجه ای مشابه ایجاد می کند و زمان اجرای کمتری دارد. به علت وجود برخی مشکلات ازجمله عدم کشف قوانین معنایی کافی در سیستم رابطه ای و عدم وجود آزمایش های مرتبط در خصوص تعیین سودمندی آنها، تنهاتعداد کمی از روشهای بهینه سازی معنایی در سیستم های مدیریت بانک اطلاعاتی رابطه ای پیاده سازی شده اند و جنبه های مفید آنبلااستفاده هستند. در این مقاله، ضمن مرور تحقیقات و روش های گذشته در زمینه بهینه سازی معنایی پرس وجو، دو تکنیک جدید بهمنظور بهبود آن معرفی می گردد که بخشی از پرس وجو را حذف کرده و موجب افزایش سرعت اجرای آن می گردند. یکی از روش هاعبارت is not null را از شرط پرس وجو بر روی صفتی که هنگام تعریف جدول بصورت غیر تهی معرفی شده حذف می کند و روش دوم صفت خاصه وابسته تابعی به صفتی دیگر در بخش order by از پرس وجو را حذف می نماید. نتایج نشان می دهند که این دوتکنیک منجر به کاهش زمان اجرای پرس وجو و افزایش بهره وری مخصوصا در مخزن داده های بزرگ به میزان حداکثر 10 درصدبرای روش اول و حداکثر 22 درصد برای روش دوم می گردند.کلیدواژه ها
پرس وجو، پایگاه داده، بهینه سازی معنایی، قیود جامعیت، مقدار تهی، وابستگی تابعیمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.