طراحی و آنالیز سیستم ردیابی اتوماتیک مسیر خودروی راهنما با بهره گیری از روش بهینهLQR به عنوان یک روند بهینه فیدبک حالت

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: سومین کنفرانس ملی بهینه‌سازی در علوم و مهندسی
  • کد COI اختصاصی: ECOSE03_009
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 619
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم فرخی

دانشگاه صنعتی سجاد

محمد حسن علیائی طرقبه

دانشگاه صنعتی سجاد

نجمه اقبال

دانشگاه صنعتی سجاد

چکیده

افزایش روز افزون تعداد اتومبیلها و وسایل نقلیه، جامعه مهندسی را برآن داشته تا در جهت هوشمندسازی سیستم حمل ونقل تحقیق و مطالعه نمایند. در هوشمندسازی حملونقل، جنبه های مختلفی از جمله سفر امن تر،کاهش زمان عبور و مرور و رانندگی بدون نقص و درعین حال جلوگیری از ازدحام مورد بررسی قرار می گیرد. روشهای بهینه و غیربهینه متفاوتی برای کنترل یک سیستم وجود دارند. در این مقاله سعی شده تا با بهره گیری از روش کنترلی بهینه LQR و بهینه سازی تابع هدف و اعمال فیدبک حالت بهینه، فاصله طولی بین دو اتومبیل راهنما 1 و پیرو 2 را به میزان موردنظر ثابتنگه داشت در شرایطی که هیچ برخوردی رخ ندهد و مسافران نیز تغییرات آنی شدیدی در حین کنترل اتومبیل احساس نکنند. همچنین روش غیربهینه جایابی قطب نیز به سیستم اعمال گشته و در نهایت با بررسی و مقایسه پاسخ سیستم و تابع هزینه این دو روش با یکدیگر، برتری روش های بهینه نسبت به غیربهینه نتیجه گیری میشود

کلیدواژه ها

بهینه سازی، کنترلر بهینهLQR/جایابی قطب، فیدبک حالت، اتومبیل

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.