بررسی معیارهای آرشیتکتوری در طراحی شناورهای تندرو
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: چهارمین همایش ملی شناورهای تندرو
- کد COI اختصاصی: INCFB04_106
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 561
نویسندگان
کارشناس ارشد مهندسی معماری کشتی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛
کارشناس ارشد مهندسی سازههای دریایی، دانشگاه علوم و تحقیقات تهران؛
کارشناس ارشد مهندسی معماری کشتی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛
کارشناس ارشد مهندسی معماری کشتی، دانشگاه علوم و تحقیقات تهران؛
چکیده
در تحقیق حاضر معیارهای آرشیتکتوری شناورهای تندرو ارایه میگردد،که شامل چیدمان درونی شناور، معرفی و تحلیل فضاها، جانمایی عمومی و بررسی ارگونومی شناور میباشد. آرشیتکتوری شناور شامل تقسیمبندی فضاهای داخلی شناور و چیدمان تجهیزات در قسمتهای مختلف آنمیباشد. پیش از شروع جانمایی سناریو کاربری شناور و الزامات مورد نیاز مشتری تعریف میگردد. شناور به طور کلی به سه قسمت تقسیم میگردد: قسمت سینه، قسمت میانی، قسمت پاشنه. طراحی صورت گرفته دارای ورودی های پروسه شامل: خصوصیات طراحی، امکان سنجی طراحی وطراحی اصلی میباشد. آشنایی با ابعاد بدن انسان و ارگونومی، در طراحی فضاهای زیستی بسیار موثر است که این ابعاد و حالات مختلف آن میبایست در طراحی قسمتهای مختلف و جانمایی درون شناور، لحاظ شود. طراحی جانمایی شناورهای تندرو با در نظر گرفتن تمامی عوامل و مولفههای مرتبط شناورو خدمه در زمینه: دید سکاندار، تعلیق صندلی، مخازن سوخت، قابلیت سکونت خدمه، دسترسیها، جانمایی اتاقهای شناور، فضای بهداشتی، دریچهها و بازشوها، آشپزخانه، راهپلهها، سیستم رانش و موتور صورت میگیرد. بر اساس مطالب مطرح شده جانمایی عمومی شناورهای تندرو میبایست به طور استاندارد و با در نظر گرفتن شرایط ارگونومی و شرایط عملکردی طراحی شود.کلیدواژه ها
آرشیتکتوری شناور، شناورهای تندرو، جانمایی عمومی،ارگونومی، دید سکاندارمقالات مرتبط جدید
- تاثیر ریسک های ژئوپلیتیک بر مدیریت ذخایر مالی ایران
- بررسی اثرات محیط زیستی گردشگریبر تالاب ها، موردپژوهی : تالابخورخوران، استان هرمزگان
- طراحی مدل کار آفرینی اجتماعی در سازمانهای دولتی با رویکرد تحلیل مضمون
- حکمرانی دریایی و موانع توسعه گردشگری در خلیج فارس( با تاکید برموانع امنیتی)
- مدیریت گردشگری سواحل، بنادر و حمل و نقل دریایی دریای خزر
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.