عملکرد مدیریت شهری در حوزه مبلمان شهری از دیدگاه شهروندان (مطالعه موردی: خیابان امام خمینی شهرستان فسا)

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی و هشتمین کنفرانس ملی برنامه ریزی و مدیریت شهری
  • کد COI اختصاصی: URBANPLANING08_136
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 545
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی رضایی مقدم

دکتری برنامه ریسی شهری، مدرس دانشگاه بینالود

محمد سجاد حسنی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت شهری، دانشگاه بینالود مشهد

میثم نقی زاده

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت شهری، دانشگاه بینالود مشهد،

چکیده

مبلمان شهری به عنوان یکی از مهم ترین عناصر محیط شهری، سهم بسزایی در مطلوبیت فضا از نظر شهروندان دارد. از آنجایی که شهر را یک اثر هنری بزرگ می نامند هدف نهایی یک شهر ایجاد محیطی خلاق و پرورنده برای مردمی است که در آن زندگی می کنند، چنین محیطی با گوناگونی بسیار، آزادی انتخاب و خلاقیت را به افراد داده حداکثر ارتباط را با مردم و پیرامونش برقرار می سازد. رضایتمندی شهروندان نیز در شهرها تحت تاثیر عوامل مختلف مدیریت شهری است زیرا مدیران شهری از طریق سازمان دهی و هماهنگی بین عوامل تحت نفوذ خود می توانند شهر را به گونه ای طراحی و سازمان دهی کنند که به تبع آن رضایتمندی شهروندان را جلب کنند. در این مقاله به بررسی عملکرد مدیریت شهری در حوزه مبلمان شهری در خیابان امام خمینی شهرستان فسا نسبت به شهروندان پرداخته است. پژوهش حاضر به لحاظ ماهیت از نوع توصیفی تحلیلی و به لحاظ اجرا از نوع پیمایشی و به لحاظ روش جمع آوری داده ها از نوع میدانی و تکنیک استفاده شده در این پژوهش SWOT می باشد. نتایج به دست آمده از مطالعات میدانی در قالب پرسشنامه نشان می دهد، رضایتمندی شهروندان از خیابان امام خمینی شهر فسا از کمبود و ضعف مجموعه عناصر مبلمان شهری در محدوده موردنظر در سطح پایینی قرار داشته و شهروندان از کیفیت مبلمان موجود ناراضی می باشند و با استفاده از تکینک مشخص شد که شهروندان از وضعیت موجود مبلمان شهری خیابان امام خمینی به دلیل کمبود و ضعف و آشفتگی سیمای بصری خیابان ناراضی هستند.

کلیدواژه ها

شهروندان، شهر فسا، رضایتمندی، مبلمان شهری، مدیریت شهری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.