سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: URBANPLANING08_014
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 352
فایل این مقاله در 23 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 23 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی پتانسیل های شهر مشهد جهت تبدیل شدن به شهر دوستدار کودک با تاکید بر فضاهای بازی و سبز سلامت و بهداشت کودکان
چکیده مقاله:
نابسامان بودن فضاهای شهری و عدم انطباق آن ها با نیازهای کودکان، سبب تغییر در الگوهای فعالیتی آن ها، عدم استقبال از تحرک و جابه جایی وبروز عارضه های حسمی و سلامت شده است؛ لذا ساماندهی فضاهای شهر مطابق با نیازهای آن ها در واقع بازگرداندن این گروه مهم اجتماع به زندگی اجتماعی دوباره است. هدف پژوهش حاضر ارزیابی پتانسیل های شهر مشهد جهت تبدیل شدن به شهر دوستدار کودک با تاکید بر فضاهای بازی و سبز و همچنین سلامت و بهداشت کودکان هست. روش تحقیق توصیفی پیمایشی از نوع کاربردی است. جهت جمع آوری داده های کمی از پرسشنامه محقق ساخته براساس استانداردهای یونیسف استفاده شده است. جامعه ی آماری والدین کودکان 6-12 سال و همچنین نمونه ای 35 تایی از کودکان در تحلیل های کیفی بوده اند. جهت آزمون فرضیات با توجه به نرمال بودن داده ها از آزمون t برای بررسی وضع موجود و میزان تاثیر ساخش ها استفاده شده است. همچنین در بخش کیفی از روان شناسی محیطی نقاشی های کودکان 6-12 با مراجعه به مدارس ابتدایی و بیمارستان تخصصی دکتر شیخ استفاده شد. به منظور تحلیل داده های کمی از نرم افزار SPSS استفاده شده است. نتایج حاکی از این است که شاخص بهداشت و درمان براساس استانداردهای یونیسف در کلان شهر مشهد در سطح قابل قبول (بالاتر از متوسط) ارزیابی شد اما شاخص فاضهای بازی و سبز پایین تر از حد متوسط با میانگین (2/8) ارزیابی شد. به طور کلی وضع موجود شهر مشهد از منظر شاخص های شهر دوستدار کودک با فاصله از شهرهای جهانی دوستدار کودک تعریف می شود.
کلیدواژه ها:
شهر دوستدار كودك، بهداشت و سلامت، فضاهاي بازي و سبز، شهر مشهد
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/646668/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:خوارزمی، امیدعلی و زرقانی، سیدهادی و جوهری، لیلا و خوارزمی، امیرعلی،1396،ارزیابی پتانسیل های شهر مشهد جهت تبدیل شدن به شهر دوستدار کودک با تاکید بر فضاهای بازی و سبز سلامت و بهداشت کودکان،اولین کنفرانس بین المللی و هشتمین کنفرانس ملی برنامه ریزی و مدیریت شهری،مشهد،،،https://civilica.com/doc/646668
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، خوارزمی، امیدعلی؛ سیدهادی زرقانی و لیلا جوهری و امیرعلی خوارزمی)
برای بار دوم به بعد: (1396، خوارزمی؛ زرقانی و جوهری و خوارزمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بومی سازی نظریه نوشهرسازی در شهر قزوین مورد پژوهش: شهرک پونک
- بازطراحی فضاهای محلی با رویکرد شهر دوستدار کودک ، نمونه موردی محله خواجه نظام الملک، منطقه 7، شهر تهران
- راهکارهای ارتقاء منظر مبلمان شهری به سطح استاندارد شهر دوستدار کودک در منطقه 3 تهران
- ارزیابی میزان رضایتمندی کودکان 14-7 سال از شاخص های فضاهای شهری دوستدار کودک (نمونه موردی: منطقه 8 شهر تهران)
- ارتقاء کیفیت محیطی محله های شهری با تاکید بر نظریه های شهر دوستدار کودک
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- یادگیری عمیق در سنجش از دور کشاورزی
- بررسی روش های معماری پایدار در گیلان و تاثیر اقلیم
- شناسایی عوامل اجتماعی موثر بر مشارکت شهروندان در مدیریت شهری (مطالعه موردی شهرداری سنندج)
- تحلیل تکنولوژی ساخت سازه های ضد زلزله در ژاپن و بررسی چگونگی و امکان اجرای آن در ایران
- نقش سیستم IPD (تحویل پروژه یکپارچه) و زیرساخت های آن، در چگونگی تقلیل چالش های فرایند طراحی در صنعت ساخت وساز
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.