سیستم های نوین ساختمانی اجرای ساختمان های بتن مسلح با قالب های عایق ماندگار

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی عمران،معماری و توسعه اقتصاد شهری
  • کد COI اختصاصی: CIVILED04_016
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 805
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

پیمان خوش بیان

مدرس دانشگاه آزاد ، جامع علمی کاربردی ،کارشناس معماری شهرداری تبریز،

چکیده

این مقاله به بررسی عوامل تاثیرگذار در صرفه جویی مصرف انرژی می پردازد . مقاله حاضر به صنعت سبز یا همان فن آوری نوین ساختمانی می پردازد که در این بین نقش مهم معماران را در حفظ میراث و منابع طبیعی کشور یاد آور می شود چون ایران از جمله کشورهایی است که بیشترین سرانه مصرف انرژی را در جهان دارد . بر اساس آمار موجود در کشور ، حدود 40-45 درصد انرژی که در کشور مصرف می شود مربوط به واحدهای مسکونی ، اداری ، خدماتی است . بخش اعظم انرژی در خدمت مسکن است و متولیان ساخت و ساز در کشور بیشترین مسیولیت را در جهت بهبود وضعیت و استاندارد کردن مصالح و به روز کردن سیستم های ساختمانی ، بر عهده دارند . در این راستا لازم است که استفاده از فن آوری هایی که بالاترین کارایی را در حفظ انرژی و منابع طبیعی دارند مورد تشویق و حمایت قرار گیرند چرا که بهره وری با روش های سنتی ساخت و ساز تقریبا غیر ممکن است چون رشد جمعیت کشور و نیاز سالانه به 5,1 میلیون واحد مسکونی عرصه ساخت و ساز کشور را از محدوده تفکر سنتی خارج کرده و نیازهای خود را می طلبد . علاوه بر این گفته ها اگر بخواهیم با مصالح سنتی این اتلاف انرژی را کاهش دهیم نیاز به پرداخت هزینه اضافه دارد . اگر ما بتوانیم در ساخت و ساز صنعتی به رقمی در حدود 50 درصد صرفه جویی دست پیدا کنیم در واقع به درصد بالایی از پیشرفت صنعتی کشور از این طریق کمک کرده ایم . علاوه بر آن ، در اجرای سیستم ساخت و ساز صنعتی باید به روشی برسیم که کمتر به محیط زیست هم از لحاظ پرت مصالح و بازیافت مصالح و ... داشته باشد .این مطلب یکی از محاسن استفاده از ساخت و ساز صنعتی است که در مراحل بعدی با این روش ( ساخت و ساز صنعتی ) در سیستم مذکور (ICF ( خواهد پرداخت .

کلیدواژه ها

سیستم ساختمانی، عایقهای ماندگار، پلی استایرن، صرفه جویی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.