نقش مهارت های فرایندی بر خودکار آمدی تحصیلی دانش آموزان
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: اولین همایش ملی تازه های تعلیم و تربیت در نظام آموزشی ایران
- کد COI اختصاصی: EIES01_113
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 471
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد گروه علوم تربیتی، واحد اردکان، دانشگاه آزاد اسلامی، اردکان، ایران
عضو هیات علمی گروه علوم تربیتی، واحد اردکان، دانشگاه آزاد اسلامی، اردکان، ایران
مدرس گروه علوم تربیتی، واحد اردکان، دانشگاه آزاد اسلامی، اردکان، ایران
چکیده
هدف از این پژوهش نقش مهارت های فرایندی بر خودکارآمدی تحصیلی دانش آمویزان می باشد که با استفاده از روش مروری مورد بررسی قرار می گیرد . یکی از عناصر اصلی در برنامه درسی ، روش های یاددهی یادگیری می باشد . اگر روش تدریس مورد استفاده به خوبی انتخاب گردد، بدون شک توانایی های دانش آموزان فرصت رشد پیدامی کنند . روش تدریس مهارت های فرآیندی نگاه جدی به نقش عملیات شناختی ذهنی در یادگیری دارد . این رویکرد به دانش آموزان کمک می کند تا مهارت های فکری و شناختی خود را گسترش دهند. مهارت های فرآیندی چون مبتنی بر مهارت های تفکر و اندیشه هستند در حل مسایل روزانه زندگی و درس اهمیت فراوانی دارند. طی دو دهه اخیرخودکارآمدگی تحصیلی به عنوان سازه ای مهم مورد توجه معلمان و مربیان قرار گرفته است. این سازه جدید نقش بسیار موثری در یادگیری و اهمیت تحصیلی دانش آموزان می تواند داشته باشد. چنانچه دانش آموزان از فرآیند خودکارآمدی تحصیلی استفاده نمایند می توانند بطور موثر مطالعه کنند و عملکرد تحصیلی بهتری داشته باشند. یافته های پژوهشی حاکی آن است که آموزش مهارت های فرایندی به دانش آموزان موجب بهبود توانایی فرد در انجام کارها و تکالیف شده ، استقامت و پشتکار بیشتری در انجام تکالیف از خود نشان داده و واکنش کمتری نسبت به شکست انجام می دهند .کلیدواژه ها
مهارت های فرآیندی ، خود کار آمدی تحصیلیمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.