سال انتشار: 1394
محل انتشار: دو ماهنامه آینه پژوهش، دوره: 26، شماره: 6
کد COI مقاله: JR_JMR-26-6_009
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 87
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله نگاهی بر کتاب الاقطاب الفقهیه علی مذهب الامامیه
چکیده مقاله:
کتاب الاقطاب الفقهیه علی مذهب الامامیه از جمله دست نوشته های ارزشمند محقق نامی قرن دهم، شیخ محمد بن زین الدین معروف بهابن ابی جمهور احسایی است. کتاب مذکور منحصر به قواعد فقهی نیست، بلکه در آن تعدادی از قواعد اصولی و قواعد عربی نیز طرح شده است. مولفدر این کتاب فقط به آراء و نظرات علماء امامیه نپرداخته، بلکه بعضی آراء و فروع فقهیه علماء عامه را تحت عناوین و فیه قولین و فیه احتمالان بیان کرده است. نویسنده، نوشتار حاضر را با هدف بررسی و معرفی کتاب مذکور به رشته تحریر درآورده است. وی در راستای این هدف، نوشتار خود را با ارایه تعریف و بیان اهمیت دانش و پیشینه قواعد فقهی آغاز می کند. در ادامه، آیات و روایاتی که مبنای قواعد فقهی هستند را ذکر کرده و تفاوت عمده قواعدفقهی و اصولی را برمی شمرد. سپس با معرفی قواعد نگاران عامه و شیعه، به معرفی مولف کتاب الاقطاب الفقهیه می پردازد. بیان تحصیلات و اساتید ابنابی جمهور احسایی، جایگاه کتاب الاقطاب الفقهیه در میان بقیه آثار، مهم ترین قواعد فقهی در کتاب، تاثیرپذیری از قواعد و الفواید شهید اول، و شرحبرخی از فتاوای نادر از احسایی، از دیگر مباحث مطرح در نوشتار می باشند. در ادامه، نویسنده نوشتار، با اشاره به نسخه چاپی کتاب الاقطاب الفقهیه باتصحیح و تحقیق شیخ محمد حسون، اغلاط مفهومی و چاپی آن را متذکر می شود. در نهایت، با بیان نسخه های خطی کتاب، ویژگی تحقیق و تصحیح خودرا پیرامون کتاب مذکور، روشن می سازد.
کلیدواژه ها:
كتاب الاقطاب الفقهيه علي مذهب الاماميه ، محمد بن زين الدين، ابن ابي جمهور احسايي، معرفي كتاب، قواعد فقهي، محمد حسون
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/645777/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نقی جلال آبادی، غلامرضا،1394،نگاهی بر کتاب الاقطاب الفقهیه علی مذهب الامامیه ،،،،،https://civilica.com/doc/645777
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، نقی جلال آبادی، غلامرضا؛ )
برای بار دوم به بعد: (1394، نقی جلال آبادی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- دانایی و یقین: نظریه دی
- مروری نظام مند بر پژوهش های مرتبط با ظرفیت نوآوری
- تاثیر منابع مختلف دانش بر ظرفیت نوآوری بنگاه های دانش بنیان
- مدل مبتنی بر نقشه شناختی فازی به منظور ارزیابی میزان استقرار حاکمیت داده در سازمان ها
- سطح بندی شاخص های چابکی تأمین کنندگان شرکت ایران ترانسفو (سهامی عام) بر اساس مدل ساختار تفسیری با رویکرد تلفیقی FAHP- TOPSIS
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.