سال انتشار: 1393
محل انتشار: دو ماهنامه آینه پژوهش، دوره: 25، شماره: 3
کد COI مقاله: JR_JMR-25-3_009
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 123
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله گزارش کتاب فلسفه و تمدن در قرون وسطی
چکیده مقاله:
کتاب فلسفه و تمدن در قرون وسطی اثر مایوریس دی ولف کتابی است که نویسنده آن تلاش نموده از زاویه جدیدی قرون وسطی را مورد بررسیقرار دهد و نشان دهد که چگونه تفکر این دوره، ارتباط نزدیکی با تمدن غرب دارد. وی از میان فلسفه ها، فلسفه مدرسی را که فلسفه غالب بوده، مطرحکرده و رابطه آن را با الهیات مورد توجه قرار داده و تاثیر الهیات و فلسفه بر یکدیگر و تاثیر فلسفه بر ابعاد دیگر تمدنی نظیر هنر و نهادهای سیاسی واجتماعی را واکاوی نموده است. نویسنده نوشتار حاضر، گزارشی از محتوای فصول کتاب مذکور را که بر اساس ساختار کتاب تنظیم شده است، ارایه مینماید.
کلیدواژه ها:
كتاب فلسفه و تمدن در قرون وسطي، مايوريس دي ولف، قرون وسطي، تمدن غرب، فلسفه، فلسفه مدرسي، الهيات، تمدن
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/645688/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:پاشا، مجتبی،1393،گزارش کتاب فلسفه و تمدن در قرون وسطی،،،،،https://civilica.com/doc/645688
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، پاشا، مجتبی؛ )
برای بار دوم به بعد: (1393، پاشا؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر رفتار مدیران بر عملكرد،کیفیت خدمات و نوآوری سازمانی
- بررسی دلایل شکست طرح های توسعه اقتصادی در دوران مشروطه با تاکید بر بروکراسی نوپا و ائتلاف نخبگان قدرت
- بررسی عملکرد اقتصادی ایران در اواخر عصر قاجار 1906-1860 با تاکید بر بخش کشاورزی و دولتی
- بررسی تاثیر فناوری اطلاعات بر موانع اشتراک دانش برای کارمندان دولت با توجه به نقش میانجی گری آموزش ضمن خدمت (مطالعه موردی کارکنان سازمان هلال احمر)
- بررسی فرصت ها و چالش های سرمایه گذاری درشیلات بخش " پرورش ماهی در دریا (قفس)" در ایران
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.