سال انتشار: 1393
محل انتشار: دو ماهنامه آینه پژوهش، دوره: 25، شماره: 3
کد COI مقاله: JR_JMR-25-3_004
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 105
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله پژوهشی در نامه های پیامبر (ص)
چکیده مقاله:
موضوع نامه هایی که پیامبر (ص) به پادشاهان، سران کشورهاو رهبران ملل و گروه های آن روزگار ارسال نمودند، صفحه ای مهم ازصفحات سیره نبوی و تاریخ اسلامی را رقم می زند. این موضوع، موردتوجه حدیث پژوهان، سیره شناسان، مورخان و ادب پژوهان در تمامیبرهه ها قرار گرفته است. به زعم نگارنده این سطور، دو مطلب جدی درنیمه دوم قرن بیستم میلادی در موضوع نامه ها رخ نمود که باب تاملبیشتر در این عرصه را باز می نماید. مطلب اول مربوط به مطالعاتیاست که پاره ای از مستشرقان و در پی آن برخی نویسندگان مسلمانانتشار داده و صحت گزارش نامه ها را از اساس، زیر سوال بردند. اینتحقیقات برآنند که نامه ها و اعزام ها، ساخته نویسندگان مسلمان بودهو صحت تاریخی ندارند. مطلب دوم، کشف پنج پوست نوشته است کهآن ها را اصل پنج نامه مهم پیامبر پنداشته اند که پیرامون صحت آن،اختلاف نظرهایی وجود دارد. از این رو، نویسنده نوشتار حاضر، قبل ازپرداختن به این دو مطلب تشکیکی، ابتدا به اخبار این نامه ها و بررسیهای مربوط به آن در منابع اسلامی توجه می کند. سپس این دو مطلبرا به اجمال عرضه داشته و نظرات خود را ارایه می نماید.
کلیدواژه ها:
نامه هاي پيامبر، سيره نبوي، پيامبر اسلام (ص)
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/645683/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:علینقیان، حسین و ابراهیم، عزالدین،1393،پژوهشی در نامه های پیامبر (ص)،،،،،https://civilica.com/doc/645683
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، علینقیان، حسین؛ عزالدین ابراهیم)
برای بار دوم به بعد: (1393، علینقیان؛ ابراهیم)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی عملکرد شرکت مهندسی، تولید و تامین قطعات تراکتورسازی تبریزدر جامعه پذیری کارکنان در بدو استخدام
- مروری بر نقش بازاریابی محتوابه عنوان ابزار بازاریابی استخدام در جذب استعدادها
- بررسی شاخص های جذب و استخدام افراددر شرکت های معتبر جهان با رویکرد نوآورانه و خلاقانه (موردمطالعه: گوگل، مایکروسافت و آمازون )
- بررسی تاثیر رفتار مدیران بر عملكرد،کیفیت خدمات و نوآوری سازمانی
- بررسی دلایل شکست طرح های توسعه اقتصادی در دوران مشروطه با تاکید بر بروکراسی نوپا و ائتلاف نخبگان قدرت
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.