سال انتشار: 1390
کد COI مقاله: JR_JMME-23-1_004
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 180
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تاثیر تعداد ذرات کروی گرافیت در واحد سطح بر نحوه ی توزیع فاز سخت در چدن های نشکن با زمینه ی دوفازی فریت- مارتنزیت
چکیده مقاله:
در این تحقیق، تاثیر تعداد ذرات گرافیت که شاخص مهمی در چدن نشکن به شمار می رود، بر روی چگونگی توزیع مارتنزیت در چدن های با زمینه ی دوفازی بررسی شده است. به همین منظور با ریخته گری یک مدل پله ای، تعداد متفاوتی از ذرات گرافیت ایجاد شد. پس از برش نمونه ها، عملیات حرارتی تاب کاری بر روی آ ن ها انجام گرفت تا ریزساختاری کاملا فریتی به دست آید. سپس عملیات دوفازی سازی نمونه های چدن نشکن انجام شد که طی آن نمونه ها پس از پیش گرم شدن در 600 C° به مدت 10 دقیقه، به سرعت به محیط آلومینیم مذاب با دمای 900 C° منتقل و در آن به مدت زمان های 10، 15، 20 و 25 ثانیه آستنیته شدند، و در نهایت در روغن سریع سرد شدند. درصد حجمی فازهای مختلف در ریزساختار با روش شمارش نقطه ای مطابق با استاندارد ASTM-E562 اندازه گیری شد. برای بررسی دقیق تر توزیع مارتنزیت در ریزساختار، تصویرهای میکروسکپ نوری و الکترونی روبشی تهیه شدند. آزمون تعیین ترکیب شیمیایی نقطه ای در نواحی بین سلولی و مجاور ذرات گرافیت با استفاده از میکروسکپ الکترونی مجهز به EDS انجام شد. مطالعات و اندازه گیری های ریزساختاری نشان دادند که با افز ایش ضخامت پله در تمام زمان های آستنیته شدن، درصد حجمی فاز مارتنزیت در دو ناحیه ی اطراف ذرات گرافیت و بین سلول ها افزایش می یابد. افزون بر این، در پله های ضخیم تر با افزایش زمان آستنیته شدن تا 25 ثانیه، فاز مارتنزیت به شکل هاله ذرات کروی گرافیت را در بر می گیرد. این در حالی است که حضور فاز مارتنزیت در پله های نازک تر، بیشتر به مناطق بین سلولی محدود می شود.
کلیدواژه ها:
چدن نشكن با زمينه ي دوفازي، فريتي- مارتنزيتي، تعداد ذرات گرافيت، ريزساختار
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/645224/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:لک زایی، مرتضی و خیراندیش، شهرام،1390،تاثیر تعداد ذرات کروی گرافیت در واحد سطح بر نحوه ی توزیع فاز سخت در چدن های نشکن با زمینه ی دوفازی فریت- مارتنزیت،،،،،https://civilica.com/doc/645224
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، لک زایی، مرتضی؛ شهرام خیراندیش)
برای بار دوم به بعد: (1390، لک زایی؛ خیراندیش)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تأثیر نورد سرد و عملیات حرارتی بر رفتار تبلورمجدد و خواص مکانیکی آلیاژ نوین تیتانیوم شبه پایدار بتا Ti-3Al-8Mo-7V-3Cr
- بررسی تأثیر عملیات حرارتی آنیل بر ریزساختار و خواص مکانیکی آلیاژ Ti-10Cr
- بررسی اثر میزان بیسموت بر ریزساختار و خواص فیزیکی و مکانیکی لحیم نرم کم نقره Sn0.3Ag0.7Cu
- Al Matrix Hybrid Composites Reinforced by Graphene Nano Plates and Nano TiC
- ساخت آلیاژ TNT متخلخل به روش SPS به منظور کاربرد در بافت سخت
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.