سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: JR_JKIM-2-1_004
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 122
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی کیفیت زندگی کاری مدیران کتابخانه های عمومی استان مازندران
چکیده مقاله:
هدف: مدیران به عنوان بخشی از نیروی انسانی و عوامل تعیین کننده در هر جامعه و سازمان محسوب می شوند، از این رو، آنها از نقشی بنیادی در رشد سازمانها و جامعه برخوردارند. بر همین اساس، توجه به کیفیت زندگی کاری مدیران، به عنوان یکی از روشهای جذب و نگهداری کارکنان مستعد برای دستیابی به عملکرد بالاتر به شمار می رود. بنابراین پژوهش حاضر با هدف بررسی کیفیت زندگی کاری مدیران کتابخانه های عمومی استان مازندران انجام گرفته است. روش شناسی: جامعه این پژوهش را کلیه مدیران کتابخانه های عمومی سطح استان مازندران، که تعداد آنها 52 نفر می باشد تشکیل می دهد. این پژوهش از نوع پژوهش کاربردی است و با استفاده از دو روش کتابخانه ای و پیمایشی انجام شده است. ابزار گردآوری دادهها، پرسشنامه بوده است که به بررسی هر یک از متغیرهای مربوط به عوامل کیفیت زندگی کاری مدیران بر اساس مدل والتون پرداخته شده است. پس از تایید روایی و پایایی، توزیع شده و سپس اطلاعات با استفاده از آزمو نهای T دو نمونه ای، آزمون کلموگروف اسمیرنوف و آزمون کروسکال- والیس مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. یافته ها: یافته های پژوهش نشان داد بین نظرات مدیران کتابخانه های عمومی شهرهای مختلف استان مازندران در سطح عوامل موثر کیفیت زندگی کاری مدیران تفاوت معناداری وجود ندارد. همچنین با سطح اطمینان 95% می توان بیان کرد که از دیدگاه مدیران، در سطح عامل قانون گرایی در سازمان و در سطح وابستگی اجتماعی به عنوان یکی از عوامل موثر کیفیت زندگی کاری بر حسب جنسیت تفاوت معناداری وجود دارد. نتیجه گیری: نتایج نشان می دهد تفاوتی میان کیفیت زندگی کاری در شهرهای مختلف وجود ندارد و سطح قانون گرایی در سازمان از نظر مدیران زن در سطح بالاتری نسبت به مدیران مرد قرار دارد و سطح عامل وابستگی اجتماعی زندگی کاری از نظر مدیران مرد در سطح بالاتری نسبت به مدیران زن قرار دارد. همچنین جنسیت در سطح کیفیت زندگی کاری تاثیری ندارد.
کلیدواژه ها:
كيفيت زندگي كاري, مدل والتون, مديران كتابخانه هاي عمومي استان مازندران
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/644251/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اسلامی، سمیرا و شیرزاد، مجید،1394،بررسی کیفیت زندگی کاری مدیران کتابخانه های عمومی استان مازندران،،،،،https://civilica.com/doc/644251
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، اسلامی، سمیرا؛ مجید شیرزاد)
برای بار دوم به بعد: (1394، اسلامی؛ شیرزاد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- سفرنامه ای به آلمان در نوامبر شیرین با گزارشی از کنفرانس «بازسازی وحی قرآن در بستر تاریخی » (مونستر ۲۰۱۹)
- موسوعه معارف اهل بیت- علیهم السلام- در یک نگاه
- مصحف شناسی قرآنی (۶): سه قرآن ایرانی از قرن پنجم و ششم هجری در کتابخانه حرم امام علی (ع) و بخش های مفقود آنها در دیگر نقاط جهان
- خبط و اختلال در ویراست رساله جبر و اختیار
- نسخه خوانی (۱۸) درنگی در جنگی؛ (مشتمل بر چندین فرمان از شاهان صفوی و شماری یادداشت تاریخی)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.