بررسی تولیدات علمی اعضای هیات علمی دانشگاه پیام نور استان تهران طی سالهای 1390- 1380

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: پژوهش های کتابخانه های دیجیتالی و هوشمند، دوره: 1، شماره: 1
  • کد COI اختصاصی: JR_JKIM-1-1_002
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 479
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سعید غفاری

استادیار دانشگاه پیام نور

گوهر سلحشور

کارشناسی ارشد کتابداری و اطلاع رسانی

چکیده

پژوهش حاضر با هدف بررسی تولیدات عل می اعضای هیات علمی دانشگاه پیام نور استان تهران طی سال های 1390-1380 انجام شده است. این پژوهش کاربردی و تحقیق از نوع توص یفی پیمایشی انجام شده است. داده های مورد نیاز از طریق پرسشنامه گردآوری شده و از روش های آماری مثل توزیع فراوانی ودرصد فراوانی در قالب جدول و نمودار واز فرمول t - استیودنت جهت تجزیه و تحلیل روابط بین متغیرها ا ستفاده شده است. جامعه پژوهش 110 نفر انتخاب شد، از این مجموعه تنها 55 نفر پرسشنامه را تکمیل کردند.نتایج حاصل از پژوهش حاکی است که میانگین سنی اعضای هیات علمی مورد پژوهش 47-42 سال است که از این تعداد 4/56 درصد آنان مرد بودهاند؛ و در این مجموعه به ترتیب 5/34 درصد با رتبه مربی، 2/58 درصد با رتبه استادیار، و3/7 درصد رتبه دانشیار داشته اند. استخدام 2/36 درصد پاسخ گویان به صورت پیمانی است. 9/12 درصد به تالیف کتاب پرداخته اند و 5/10درصد از طریق ترجمه کتاب به تولید اطلاعات علمی مشغول بوده اند. 2/10 درصد آنان بهتهیه مقالات در نشریات داخلی پرداخته اند. بیشترین آثار تولیدات اعضای هیات علمی درقالب مقالات چاپ شده درنشریات داخلی و ترجمه کتاب بوده است. 5/17 درصد آثار ارایه شده در همایش ها و کنفرانس های ملی و بین المللی و 9/14 درصد طرح پژوهشی در سالهای مورد پژوهش داشته اند. میزان تولیدات علمی در دهه 90-80 سیری صعودی داشته و بیشترین سهم از آن مربوط به سال 1390 است.آزمون فرضیههای پژوهشی نیز نشان می دهد که بین مرتبه علمی با میزان تولیدات علمی اعضای هیات علمی رابطه معنیداری وجود دارد؛ اما بین سن، جنسیت، و آخرین مدرک تحصی لی با میزان تولیدات علمی اعضای هیات علمی رابطه معنیداری وجود ندارد.

کلیدواژه ها

تولیدات علمی، اعضای هیات علمی، دانشگاه پیام نور، علمسنجی، تهران

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.