سال انتشار: 1396
محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت و حسابداری
کد COI مقاله: MANAGECONF02_0567
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 300
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله شناسایی عوامل موثر برموفقیت کسب و کارهای الکترونیکی دارای نماد اعتماد الکترونیک درایران
چکیده مقاله:
هدف از این مقاله شناسایی واندازهگیری میزان اهمیت عوامل تاثیرگذار بر موفقیت کسبوکارهای الکترونیک دارای نماد اعتماد الکترونیک در ایران است که پس از مطالعه دقیق این عوامل توسط صاحبنظران گوناگون به صورت نظری و عملی صورت گرفته است و این عوامل شناساییشدهاند. در ادامه بر پایه این عوامل موفقیت یک ابزار در قالب پرسشنامهبرای تعیین اهمیت و اولویت آنها در اختیار خبرگان حوزه کارآفرینی و کسب وکار الکترونیک توسعه داده شد. دادهها به منظور اولویتبندی عوامل به وسیله شاخصها و آمار پارامتریک با استفاده از تحلیل عاملی عوامل مورد تجزیه و تحلیل قرارگرفت که بر اساس این تجزیه و تحلیل عوامل در شش گروه: زیر ساخت های فنی وب سایت، تیم مدیریت و نیروی انسانی، فرایند های سازمانی، محتوا و خدمات ارایه شده، عوامل محیطی تاثیر گذار بر کسب و کار عوامل بازاریابی دسته بندیشدند .عوامل بازاریابی به عنوان اثرگذارترین عوامل اصلی موفقیت و بالاترین رتبه برخوردار شدند. اهمیت و اولویتبندی عوامل موفقیت در پیادهسازی کسبوکارهای الکترونیک میتواند به عنوان یک راهنما برای کار آفرینان این حوزه در جهت اولویتبندی و منظم ساختن فعالیتهای مربوط به پیادهسازی موفق کسب و کارهای الکترونیک مورد استفاده قرار گیرد.همچنین سایر پژوهشگران میتوانند از این ابزار برای درک بهتر فعالیتها و فرایندهای مرتبط با پیادهسازی موفق کسب و کارهای الکترونیک و ایجاد الگوهایی برای گسترش حوزه خرید و فروش و حراج کالاهای مختلف استفاده کنند
کلیدواژه ها:
عوامل اصلي موفقيت، كسب و كارهاي الكترونيك، نماد اعتماد الكترونيك
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/642934/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حاجی غلامرضا، ندا و متین پور، مریم،1396،شناسایی عوامل موثر برموفقیت کسب و کارهای الکترونیکی دارای نماد اعتماد الکترونیک درایران،دومین کنفرانس بین المللی مدیریت و حسابداری،تهران،،،https://civilica.com/doc/642934
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، حاجی غلامرضا، ندا؛ مریم متین پور)
برای بار دوم به بعد: (1396، حاجی غلامرضا؛ متین پور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- کسب و کار الکترونیکی
- بررسی نحوه استفاده از نماد اعتماد ثالث در کسب و کارهای الکترونیکی ایران
- بررسی نقش مولفه های انعطافپذیری استراتژیک و انعطافپذیری تولیدی در چابکی زنجیره تامین و عملکرد سازمانی(مورد مطالعه: تولیدکنندگان مواد غذایی در استان تهران)
- اولویت بندی شاخص های اثرگذار کسب و کار الکترونیکی از دیدگاه صاحبان صنایع
- شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر بر اعتماد در خرید اینترنتی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش هوش معنوی و اخلاق کار اسلامی بر رفتار کار مولد
- اخلاق در سازمان
- نقش مدیریت دانش در تحقق راهبرد اقتصاد مقاومتی با تاکید بر اقتصاد دانش محور در نظام اقتصادی ایران
- بررسی شیوه های نهادینه کردن اخلاق و معنویت در خانواده براساس آموزه های قرآنی و سیره اهل بیت (علیه اسلام)
- نقش فناوری اطلاعات در سازمان ها
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.