راه اندازی تجارت الکترونیک

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: MANAGECONF02_0428
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 936
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه سادات فیروزی

دانشجوی کارشناسی فناوری اطلاعات،دانشگاه علمی کاربردی شهرداری شهرستان پیشوا

عباس قندالی

استاد کارشناسی فناوری اطلاعات،دانشگاه علمی کاربردی شهرداری شهرستان پیشوا

راحله کنگاوری

دانشجوی کارشناسی فناوری اطلاعات،دانشگاه علمی کاربردی شهرداری شهرستان پیشوا

سعید خادمیان

دانشجوی کارشناسی فناوری اطلاعات،دانشگاه علمی کاربردی شهرداری شهرستان پیشوا

چکیده

تجارت الکترونیک واژه ای است که برای تجارت از طریق سیستمهای اطلاعاتی-ارتباطی به کار می رود.تجارت الکترونیک با وجودی که مدت زمان زیادی از عمر آن نمیگذرد نقش بسزا و چشمگیری در زندگی روزمره ما دارد. به طوری که اجتناب از آن کار آسانی نیست.یکی از ساده ترین و کارآمدترین نقش تجارت الکترونیک در زندگی روزمره کاربران اینترنتی،خرید و فروش اجناس و تبادل وجوه مربوطه از طریق کارت های هوشمند است.تجارت الکترونیک مجموعه ارتباطات،مدیریت اطلاعات و قابلیت های امنیتی است که به سازمان ها،بنگاه ها،شرکت ها،مردم،دولت و... اجازه میدهد که اطلاعات خدمات و کالاهای خود را بهینه تر،آسانترو سریعتر با استفاده از شبکه های ارتباط رایانه ای، به ویژه اینترنت عرضه دارند.تجارت الکترونیک،تجارت بدون کاغذ است.به وسیله تجارت الکترونیک تبادل اطلاعات خرید و فروش و حمل ونقل کالاها،با زحمت کمتری انجام می گیرد.تجارت اینترنتی باعث می شود ارتباط شرکت ها، بنگاه ها ، و تمامی نهاد ها ی مرتبط با تجارت ساده تر و سریع تر انجام میگیرد.تجارت الکترونیک مجموعه فعالیت ها و خدماتی است که جست و جوی اطلاعات، مدیریت اطلاعات و تبادلات،بررسی وضعیت اعتبار،ایجاد اعتبار،پرداخت مجازی،گزارش گیری و مدیریت اعتبار ها را در اینترنت با ارتباط دیجیتالی امکان پذیر میکند.

کلیدواژه ها

تجارت الکترونیکی،اقتصاد دیجیتالی،بازار دیجیتال، پرداخت الکترونیکی،کسب و کار دیجیتال،خرید و فروش اینترنتی،فعالیت تجاری،بازار یابی الکترونیکی،بانکداری الکترونیکی ،کارت های هوشمند،فعالیت اقتصادی،دنیای دیجیتال

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.