بررسی تاثیر شفافیت و حسابداری بر توسعه بازار سرمایه

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: MANAGECONF02_0182
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 570
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدسیف اله مسلمی

عضو هیات علمی دانشکده فنی و حرفه ای محمود آباد

احمد غورقانلو

دانشجوی کارشناسی حسابداری دانشکده فنی و حرفه ای محمود آباد

مهدی حسینجانی

دانشجوی کارشناسی حسابداری دانشکده فنی و حرفه ای محمود آباد

چکیده

بازار سرمایه یکی از مهمترین ابزار های تجهیز و تخصیص منابع مالی به شمار می آید که نقش بسیار مهمی در اقتصاد ایفا می کند . از طریق چنین بازار هایی است که پس انداز ها در بخش های مختلف اقتصاد ملی برای سرمایه گذاری در صنعت ، به شرکت ها منتقل می شود. بازار سرمایه از اهمیت فوق العاده ای برخوردار می باشد زیرا برای رسیدن به رشد و توسعهاقتصادی ، بدون تخصیص و تجهیز منابع مالی امری غیر ممکن می باشد . پیشرفت بازار سرمایه منجر به توسعه و بهبود وضعیت اقتصادی جامعه می شود . اما این بازار باید وظیفه خود را در تجهیز و تخصیص بهینه منابع به نحو احسن ایفا کند، شفافیت یکی از عواملی است که در کارایی بازار سرمایه نقش اساسی ایفا می کند هر چه انتشار شفاف اطلاعات در جوامع بیشتر باشد امکان اتخاذ تصمیمات آگاهانه و پاسخگویی بخش خصوصی و دولتی افزایش یافته و امکان رشد فساد کاهشمی یابد همچنین شفافیت اطلاعات منجر به ورود سرمایه گذاران خارجی به داخل کشور می شود بنابراین هر چه اطلاعات مرتبط با بازار سرمایه بیشتر باشد تاثیر گذاری بازار سرمایه بر رشد و توسعه اقتصادی نیز بیشتر خواهد شد . از این رو در این مقاله پس از بیان مفهوم شفافیت به بررسی شفافیت و توسعه اقتصادی ، تاثیر حسابداری بر توسعه بازار سرمایه ، رابطه استاندارد های بین الملی حسابداری و انواع ریسک ها در این بازار ها و ... خواهیم پرداخت

کلیدواژه ها

بازار سرمایه ، شفافیت ، توسعه اقتصادی ، حسابداری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.