خوانش مولفه های مکان و زمان مناظر شفابخش با تاکید بر سیالیت پایدار معماری درمانی
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: اولین کنگره ملی برق و انرژی
- کد COI اختصاصی: PECONFKHA01_032
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 467
نویسندگان
کارشناسی ارشد معماری، دانشگاه علوم و تحقیقات کرمانشاه
کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه
چکیده
بشر از ابتدای خلقت، زندگی خود را در بهشت طبیعت سبزآغاز کرد. بهشتی که تاثیر زیادی بر روح و روان او دارد و بدین منظورآن را در این مقاله مناظر شفابخش می خوانیم. از طرفی روند تغییر شکل پایدار سیالیت در معماری، تعامل و تبادل جنبه هایعملکردی، کالبدی، معنایی و بصری فضای مابین اجزای ساختارها و روابط فضایی با یکدیگر است. البته برداشت انسانها در طول تاریخ از معماری سیال به عوامل متعددی وابسته بوده بطوری که تا قبل از عصر صنعتی شدن موثرترین آنها جهان بینی انسان و ازآن پس تکنولوژی و فن ساخت، عمده ترین عوامل دگردیسی سیالیت معماری بوده و علی رغم مفاهیم کلی برای سیالیت، چه در دوران باستان و چه در عصر حاضر ، میان تعاملات اجتماعی و فرهنگی معماری تفاوتهای چشمگیری وجود داشته است. بنابرایناثر این روند تغییر شکل پایدار سیالیت بر جنبه متعدد معماری انکار ناپذیر می باشد. این پژوهش با روش تحقیق کیفی- توصیفیبا هدف بررسی سیالیت پایدار در معماری با چهارچوب عوامل و آثار ساختارهای سیال و تشریح ابعاد کاربردی این مسیله همچون ساختارهای دینامیک در جهت دستیابی به نتایج ارزشمندی همچون معماری پایدار صورت می گیرد. داده ها و اطلاعات مورداستفاده از طریق جستجوی کتابخانه و میان شبکه ای جمع آوری و در مرحله بعدی اطلاعات گرد آوری شده طبقه بندی و تجزیه و تحلیل می شوند.کلیدواژه ها
معماری پایدار- دگردیسی پایدار سیالیت - عملکرد و ساختار- ساختار دینامیکمقالات مرتبط جدید
- بررسی پدیده خشکسالی در استان خوزستان با استفاده از شاخص بارش استانداردSPI
- طبقه بندی تومورهای مغزی از تصاویر MRI با شبکه کانولوشن و روش های آموزش انتقال
- افزایش راندمان یک مبدل ترکیبی توان بالا با استفاده از تکنیک ZCT در عملیات سوئیچینگ نرم
- GNRFET-based Voltage Controlled Ring Oscillator Using GDI NAND Gate
- مقابله با اثرات جدا شدنی ناگهانی توربین گازی از شبکه سراسری، با استفاده از سیستم فازی ریزش بار بر پایه شبکه عصبی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.