بررسی مراجع اعتراض ثبتی در حقوق ایران

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: سومین همایش بسترهای فساد مالی و اداری در نظام حقوقی ایران با رویکرد اصلاح و توسعه نظام حقوقی
  • کد COI اختصاصی: LAWMAYBOD03_212
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1473
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد کریم بیکی فیروزآبادی

دانشجوی کارشناسی ارشد گروه حقوق خصوصی ،واحد میبد،دانشگاه آزاد اسلامی،میبد،ایران

حسن رحیم زاده

عضو هیات علمی گروه حقوق خصوصی، واحد میبد،دانشگاه آزاد اسلامی،میبد،ایران

چکیده

دراین مقاله به نحوه اخذ سند مالکیت و طی مراحل مختلف ثبتی اعم از آگهی های ثبت عمومی و آگهی نوبتی و صورتمجلس از تحدید حدود تا ثبت ملک در دفتر املاک و صدور سند مالکیت اشاره خواهد شد. بر این اساس مراجعی که صلاحیت رسیدگی به این قبیل مسایل و حل اختلافات ثبتی را دارند در قانون ثبت به آن اشاره شده است اما با عنایت بهاینکه قانون ثبت از سال 1310 هجری شمسی با تصویب الحاقات و متمم ها و اصلاحات متعدد تا کنون تغییرات زیادی کرده و از طرفی این مقررات و قوانین با حقوق مدنی و آیین دادرسی ارتباط نزدیک و تنگاتنگی دارد لذا می طلبد هر یک از مراجع به طور مجزا از یکدیگر تفکیک و صلاحیت هر یک از آنها مشخص و تبیین گردد همچنین بر آن است تا به تفکیک و تبیین صلاحیت هر یک از مراجع اعتراض ثبتی ، نحوه رسیدگی و ویژه گی آرای آنها با آرای محاکم دادگستری بپردازد

کلیدواژه ها

اعتراض به ثبت، آگهی ، تحدید حدود ، تفکیک ، افراز، اسناد لازم الاجرا

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.