نانو تکنولوژی در صنعت ساختمان و معماری
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: نخستین کنفرانس ملی به سوی شهرسازی و معماری دانش بنیان
- کد COI اختصاصی: KBAU01_036
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 797
نویسندگان
کارشناس ارشد معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، تهران، ایران.
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، تهران، ایران.
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین، قزوین، ایران
کارشناس ارشد معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، تهران، ایران
چکیده
نانو تکنولوژی یا کاربرد فناوری در مقیاس یک میلیونیم متر، جهان حیرت انگیزی را پیش روی دانشمندان قرار داده است که در تاریخ بشریت نظیری برای آننمیتوان یافت. پیشرفتهای پرشتابی که در این عرصه به وقوع میپیوندد، پیام مهمی را با خود به همراه آورده است: بشر در آستانه دستیابی به تواناییهای بیبدیلی برای تغییر محیط پیرامون خویش قرار گرفته است و جهان و جامعهای که در آیندهای نه چندان دور به مدد این فناوری جدید پدیدار خواهد شد، تفاوتهایی بنیادین با جهان مالوف آدمی در گذشته خواهد داشت . فناوری نانو میتواند پاسخ مناسبی برای این امر خطیر باشد. با استفاده از این فناوری میتوانیم منابع مختلفی، از نانو سلولهای خورشیدیگرفته تا سلولهایسوخت هیدروژنیو باتریهای نانویی - که میتوانند تا پنج برابر قویتر، ده برابر موثرتر و میلیونها بار فشردهتر و بهتر عمل کنند را در اختیار داشته باشیم. فرآوردهها و محصولات نانو تکنولوژی میتوانند در عرض چند روز طراحی و در عرض چند ساعت به نقاط مختلف دنیا توزیع شوند و این قابلیت وجود دارد که این محصولات را از پیش طراحی کردکلیدواژه ها
ایران، نانوتکنولوژی، فناوری، صنعت، ساختمانمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.