بررسی رفتار و ویژگیهای مقاومتی مخلوط خاک و دانههای ژیوفوم در درصد های وزنی گوناگون

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: کنگره بین المللی عمران،معماری و شهرسازی معاصر جهان
  • کد COI اختصاصی: WCCEAU01_055
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 438
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ایمان پیماییان بحری

دانشجوی گروه مهندسی عمران، واحد بندرانزلی، دانشگاه آزاد اسلامی، بندرانزلی، ایران،

محمدرضا اسدی بیگزادمحله

دانشجوی گروه مهندسی عمران، واحد بندرانزلی، دانشگاه آزاد اسلامی، بندرانزلی، ایران،

مجید توانا رودسری

دانشجوی گروه مهندسی عمران، واحد بندرانزلی، دانشگاه آزاد اسلامی، بندرانزلی، ایران،

پیام عشقی

باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، واحد رشت، دانشگاه آزاد اسلامی، رشت، ایران،

چکیده

ژیوفوم ها یکی از انواع ژیوسنتتیک ها هستند که به دلیل سبکی، جذب اب پایین، عدم تغییر حجم در برابر اب و دوام بالا در برابر فرسایش کاربرد بسیاری در مسایل مختلف در مهندسی عمران پیدا کرده اند. ژیوفوم ها از نوع پلی استایرن دارای چگالی پایین در حدود یک درصدچگالی خاک هستند . از این مواد پرکننده و سبک وزن برای ساخت و ساز بر روی خاکهای نشستپذیر و ضعیف و همچنین در مکانهایی که پایداری شیروانی و نشست اهمیت داشته باشد، استفاده میشود . در این مقاله، با استفاده از آزمایشهای برش مستقیم و تک محوری، ویژگیهای مقاومتی مخلوط ماسه - ژیوفوم و رس - ژیوفوم بررسی شده است . آزمایشهای برش مستقیم در قالب 10 * 10 سانتیمتر تحت سهتنش قایم 50 ، 100 و 200 کیلو پاسکال انجام شده است . مخلوطهای ماسه - ژیوفوم با 0.25 ، 0.4 و 0.5 درصد وزنی ژیوفوم بازسازی شده اند . مقدار درصد وزنی ژیوفوم در نمونه های رسی در آزمایش تک محوری 0.3 و 0.2 درصد وزنی رس بوده است . نتایج به دست آمده از آزمایش ها نشان میدهد که با افزایش درصد وزنی ژیوفوم ، زاویه اصطکاک، میزان اتساع در ماسه و همچنین مقاومت تک محوری رس کاهش و چسبندگی ظاهری در مخلوط ماسه - ژیوفوم افزایش مییابند. با افزایش تنشهای قایم در مخلوط ماسه و ژیوفوم)با درصد وزنی یکسان ژیوفوم( مقاومت برشی افزایش و اتساع کاهش می یابد .

کلیدواژه ها

ژیوفوم، ماسه، رس، پارامترهای مقامتی، برش مستقیم، تک محوری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.