سال انتشار: 1387
محل انتشار: چهاردهمین کنفرانس دانشجویان عمران سراسر کشور
کد COI مقاله: CESC14_146
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,343
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مقایسه میزان جذب انرژی در بادبند دارایی لقی و بادبند بدون لقی در قاب خمشی
چکیده مقاله:
با توجه به نیازروزافزون مقاوم سازی ساختمانها روشهای مختلفی برای ساختمانهایی که با قاب خمشی ساخته شده اند دربرابر زلزله مقاومت کافی ندارند ارائه شده است .یکی ازروشهای مناسب استفاده از بادبندهای هم مرکز می باشد بادبندهای هم مرکز ازشکل پذیری کمی برخوردارند و زمانی که جهت مقاوم سازی درقابهای خمشی استفاده می شوند ضمه مقاوم سازی آنها شکل پذیری سازه راکاهش می دهند و همچنین باعث بوجود آمدن نیروی بالابرنده درفونداسیون موجودقاب خواهند شد .دردودهه اخیر تحقیقات زیادی جهت اطلاح شکل پذیری بادبندها صورت گرفته است ولی کمتر به مسئله نیروی بالابرنده پرداخته شده است .همچنین با ایجاد مقداری لقی دراتصال بادبند می توان ارحداکثر ظرفیت قاب خمشی استفاده کرد .بدین ترتیب این لقی سبب می شود که بادبند به عنوان عنصر مقاوم خط دوم بعد از قاب خمشی عمل نماید عملکرد این روش به نسبت سختی بادبند به قاب خمشی و مقدارلقی وابسته است . دراین مقاله با رعایت محدودیت نسبت سختی بادبند به قاب خمشی میزان جذب انرژی و منحنی عملکرد قاب خمشی با بادبند دارای لقی و بدون مقایسه شده و نتایج نشان می دهند با ایجاد لقی در اتصال بادبند نیروی داخلی بادبند کاهش یافته که سبب کاهش نیروی بالابرنده در فونداسیون موجود می شود .همچنین ازظرفیت خمشی قاب نیز به نحو مطلوب استفاده خواهد شد .
کلیدواژه ها:
بادبند هم مركز ، لقي ، شكل پذيري ، مقاوم پذيري ،
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/63987/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کافی، محمد علی و عباس نیا، رضا و هیزجی، روح الله،1387،مقایسه میزان جذب انرژی در بادبند دارایی لقی و بادبند بدون لقی در قاب خمشی،چهاردهمین کنفرانس دانشجویان عمران سراسر کشور،سمنان،،،https://civilica.com/doc/63987
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1387، کافی، محمد علی؛ رضا عباس نیا و روح الله هیزجی)
برای بار دوم به بعد: (1387، کافی؛ عباس نیا و هیزجی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- یادگیری عمیق در سنجش از دور کشاورزی
- بررسی روش های معماری پایدار در گیلان و تاثیر اقلیم
- شناسایی عوامل اجتماعی موثر بر مشارکت شهروندان در مدیریت شهری (مطالعه موردی شهرداری سنندج)
- تحلیل تکنولوژی ساخت سازه های ضد زلزله در ژاپن و بررسی چگونگی و امکان اجرای آن در ایران
- نقش سیستم IPD (تحویل پروژه یکپارچه) و زیرساخت های آن، در چگونگی تقلیل چالش های فرایند طراحی در صنعت ساخت وساز
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.