تبیین مفهوم بازاریابی اجتماعی

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت و چهارمین کنفرانس کارآفرینی و نوآوری های باز
  • کد COI اختصاصی: MOCONF07_116
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 415
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد مهدی مکارم

استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز

علی خواست خدایی

دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز

معصومه جمعه زاده

دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز

چکیده

امروزه اندیشمندان و صاحب نظرا ن علوم مختلف علاقه مندند که درباره ماهیت دانش زیرمجموعه خود به مطالعه و تحقیق بپردازند و ماهیت دانش و حوزه علمی مورد علاقه خود را شناسایی و تعریف نمایند، ارتباط و تعامل آن را با علوم دیگرر مورد توجه قرار داده و یک چارچوب نظری منسج و یکپارچه برای دانشزیرمجموعه خود پایه ریزی نمایند . شواهد و دلایل کافی و قانع کننده ای وجود دارد که نشان می دهد آن ها با انجام مطالعات فلسفی قصد دارند مفروضات پایه ای، مفاهی بنیادی و روش های جزیی و کلی دانش زیرمجموعه خود را تعریف کنند و به رسالت یا ماموریت اصلی آن نایل شوند . آن ها نیر می دانند بدونبرخورداری از ی چنین نگرش و رویکرد اساسی قادر نخواهند بود علت وجودی آن را تشخیص دهند . این رویکرد پدیده تازه و ناشناخته ای نیست و نزدی به چندین قرن است که توجه اندیشمندان و صاحب نظران علوم مختلف را به خود جلب کرده است . فرانسیس بیکن، فیلسو ف نامدار انگلیسی و بنیانگذار فلسفه تجربیجزو نخستین افرادی بود که کوشید با توسل به فلسفه و مطالعات فلسفی، مفروضات، مفاهی و روش های علوم نوین را صورتبندی و تعریف نماید . 1 بیکن عقیده داشت که هدف عل تهذیب انسان و هدایت او در مسیر سعادت و خوشبختی است . 2 بنابراین، میتوان استدلال کرد تا وقتی که ی اندیشمند و صاحبنظر بهماهیت علی زیر مجموعه خود پی نبرد و نقاط ضعف و قوت آن را تشخیص ندهد، نمی تواند امیدوار شود که درباره قالب و محتوای آن، درست اظهار نظر نماید و نخواهد توانست بره پسرش ها و ابهامات مطرح شده پیرامون آن دانش پاسخ گوید . در این مقاله کوشش شده است که رو شها، مفروضات پایه ای و مفاهیاسآسی بازاریابی اجتماعی شناسایی شوند و مورد بررسی و مداقه قرار گیرند . علاوه بر این، در این است . یعنی بازاریابی اجتماعی مقاله، هدف ما شناخت محتوایی و تبیین مفهومی اصطلاح به دنبال آن هستی که دانش بازاریابی اجتماعی را با دید فلسفی مورد بررسی قرار دهید . همچنین سعی کرده ای که از ی رویکرد بنیادینو زیربنایی به حوزه بازاریابی اجتماعی بنگریم.

کلیدواژه ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.