فواید و زمینه های کاربردی واقعیت مجازی در صنعت ساختمان

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: چهارمین همایش ملی مصالح ساختمانی و فناوری های نوین در عمران،معماری و شهرسازی
  • کد COI اختصاصی: MTMAYBOD04_086
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 816
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حجت شریعتمداری

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت ساخت دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد

حسنعلی مسلمان یزدی

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد

چکیده

اصل اولیه در انجام پروژه، طراحی و اجرای هرچه بهتر خواسته های ذینفعان و تحویل به موقع آن است. برای اینکه بتوان به این امر دست یافت در اجرای پروژه باید مدیریت صحیح و متناسب با اصول مدیریتی بر روند کارها نظارت داشته باشد. تکنولوژی مدل سازی اطلاعات ساختمان یکی از ابزارهای درحال پیشرفت و امیدوارکننده در صنعت معماری، مهندسی و ساخت است که در زمینه های مختلف این رشته توانایی بکارگیری دارد. ساخت مدل ساختمان و نگهداری اطلاعات مرتبط با ساختمان، سازه و تاسیسات آن میتواند کیفیت ارایه خدمات را تا حد بسیار زیادی افزایش داده و برعکس هزینه انجام و زمان مورد نیاز را کاهش دهد. جنبهتکنولوژیک مجازی سازی به تیم دخیل در هر پروژه کمک می کند تا آنچه که ساخته خواهد شد را در یک محیط شبیه سازی شده مشاهده و بررسی نموده و مشکلات محتمل در طراحی ساخت و بهره برداری را ازقبل شناسایی نمایند. در این مقاله به معرفی مزایای استفاده از واقعیت مجازی در ساختمان سازی پرداخته خواهد شد.

کلیدواژه ها

مجازی سازی، واقعیت مجازی، مدیریت زمان، مدیریت برنامه ریزی، ایمنی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.