بررسی تاثیر استفاده از سیستم آموزش مجازی بر عملکرد مدیران و کارکنان شعب بانک

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: دومین کنگره بین المللی توانمندسازی جامعه در حوزه مدیریت،اقتصاد،کارآفرینی و مهندسی فرهنگی
  • کد COI اختصاصی: SPCONF02_035
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 795
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

کمال باقرزاده هوشمندی

عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور ارومیه. گروه مدیریت

زینب حمزه لی

دانشجوی کارشناسی رشته مدیریت بازرگانی دانشگاه پیام نور ارومیه.

چکیده

هدف کلی تحقیق حاضر، بررسی تاثیر استفاده از سیستم آموزش مجازی بر عملکرد مدیران و کارکنان میباشد. جامعه آماری شامل کلیه مدیران و کارکنان شعب بانک . استان آذربایجان غربی به تعداد 350 است که با توجه به بالا بودن حجم جامعه آماری از جدول کرجسی مورگان جهت برآورد حجم نمونه استفاده گردیده که این تعداد برابر با 184 شده است. روش تحقیقدر این پژوهش، روش توصیفی-پیمایشی است. سیستم آموزش مجازی بهعنوان متغیر مستقل از 5 مولفه شامل: طراحی دورههای آموزشی بر خط، مهارتها و مطالعات خودسازماندهی شده، صرفهجویی در هزینهها برای بانک، انعطافپذیری دورههایآموزشی الکترونیک در بانکها و علاقهمند شدن جامعه به دورههای آموزشی بر خط تشکیلشده و عملکرد مدیران و کارکنان نیز بهعنوان متغیر وابسته تحقیق از 7 مولفه تشکیلشده است. ابزار اندازهگیری مورداستفاده در تحقیق حاضر، دو پرسشنامهمحقق ساخته بوده که روایی آنها از طریق روایی صوری تایید و پایایی آنها نیز طبق آزمون آلفای کرونباخ برای هر دو متغیر به میزان 0.847 محاسبه گردید. برای تجزیهوتحلیل، طبقهبندی و تلخیص جمعیت شناختی حجم نمونه بر اساس نرمافزار spssنسخه 22 از آمار توصیفی مانند توزیع فراوانی، درصد فراوانی، جداول و نمودارها استفادهشده است. جهت آزمون فرضیههایتحقیق، در چارچوب آمار استنباطی ابتدا با استفاده از آزمون آماری کلموگروف-اسمیرنف، نرمال بودن توزیع دادهها بررسی و پس از تایید آن از آزمون همبستگی پیرسون برای بررسی رابطه و از آزمون رگرسیون برای بررسی میزان تاثیر استفادهشده است.با توجه به تحلیل دادهها، مشخص گردید که سیستم آموزش مجازی بر عملکرد مدیران و کارکنان شعب بانک . استان آذربایجان غربی تاثیر مثبت داشته است.

کلیدواژه ها

آموزش مجازی، عملکرد، مدیران، کارکنان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.