بررسی ناپایداری نانوسیال در جریان کویت تیلور

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مهندسی مکانیک و هوافضا
  • کد COI اختصاصی: MECHAERO02_264
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 445
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امیر رمضانی سربندی

دانشجوی کارشناسی ارشد ، گروه مکانیک ، دانشکده فنی و مهندسی واحد کرمان ، دانشگاه آزاد اسلامی ، تهران ، ایران

امین نامجو

استادیار گروه مکانیک ، دانشگاه آزاد اسلامی کرمان ، ایران

چکیده

در این مقاله به بررسی ناپایداری نانوسیال در جریان کویت تیلور پرداخته می شود.آب به عنوان سیال پایه و اکسید آلومینیوم و اکسید مس با قطر 30 نانومتر به عنوان نانو ذرات که به آب اضافه می شوند در نظر گرفته شده اند. در این کار جریان در حالت دایم،تراکم ناپذیر،آرام،سیال پایه نیوتنی و خواص فیزیکی ثابت در نظر گرفته شده است،همچنین سیال پایه و نانوذرات در تعادل گرمایی می باشند. تیلور بحرانی مربوط به آب خام و دو نانو سیال آب – اکسید آلومینیوم و آب – اکسید مس در حالت مستقل از دما و در کسر حجم های مختلفی از نانو ذرات محاسبه و سرعت های محوری و دورانی آنها بررسی و مورد ارزیابی قرار گرفته اند. نتایج نشان داد که رفتار نانو ذرات بسیار وابسته بهدما می باشد و در حالت مستقل ازدما به جزء افزایش ناچیزسرعت ها تاثیر چندانی بر رفتار آب نداشتند و عدد تیلور بحرانی یکسانی بدست آمد

کلیدواژه ها

جریان کویت تیلور ، نانوسیال ، تیلور بحرانی ، نانو ذرات

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.