مدل سازی و شبیه سازی پدیده رشد ذرات پلیمری در فرآیند پلیمریزاسیون امولسیونی استایرن
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی فرآینده های گاز و پتروشیمی
- کد COI اختصاصی: GPPCONF01_125
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1064
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه مهندسی شیمی و پلیمر دانشگاه یزد
عضو هیات علمی، گروه مهندسی شیمی دانشگاه تهران
مدیرگروه، گروه مهندسی شیمی و پلیمر دانشگاه یزد
چکیده
تابه حال، ابعاد مختلفی از فرآیند پلیمریزاسیون امولسیونی برای مدل سازی انتخاب شده اند. یکی از پدیده هایبسیار موثر بر خواص نهایی پلیمر، پدیده رشد است. پدیده رشد با تاثیر بر توزیع سایز ذرات نقش چشمگیریدر کنترل خصوصیات محصول نهایی دارد. در این پژوهش، با بررسی دقیق واکنش ها و نوشتن معادلاتبه صورت جزیی، سعی در مدل سازی این پدیده به صورت کامل شده است. رابطه ی ونزو برای محاسبه ی جزحجمی مونومر در ذرات، تصحیح شده است. الگوریتم حل برای مدل سازی با نرم افزار متلب نوشته و نتایجحاصل از شبیه سازی با نتایج تجربی مقایسه شده است. با رسیدن مونومر به درصد تبدیل 75 % اثر ژل درسیستم غالب شده که روابطی برای تصحیح نرخ های واکنش بر اساس این اثر ارایه شده و نمودار ها با اعمال آنرسم شده اند. نمودار درصد تبدیل مونومر در راکتور شبه بسته برای نرخ خوراک دهی پایین و همچنین نرخخوراک دهی بالای مونومر، جهت بررسی اثر نرخ خوراک دهی بر این نمودار رسم شده است. اثر انعقاد در درصدتبدیل بالا، با مصرف تعلیق کننده آزاد قابل چشم پوشی نبوده و باید در روابط اعمال شود. امکان وجود هستهگذاری ثانویه در میزان خوراک دهی پایین وجود دارد.کلیدواژه ها
پلیمریزاسیون امولسیونی، رشد، مدل سازی، استایرن، شبیه سازیمقالات مرتبط جدید
- مروری بر عملکرد فرآیند فعال سازی پرسولفات توسط کاتالیزورهای تک اتمی برای حذف آلاینده های آلی
- جایگزینی استفاده از انرژی زمین گرمایی به جای گرمکن موجود در ایستگاه تقلیل فشار گاز با شبیه سازی سه بعدی زمین مبدل
- بررسی حادثه و انفجار مخازن پتروشیمی خارک در اثر فشارهای احتمالی
- فتوکاتالیست ها ابزاری قدرتمند برای تصفیه و بازیابی منابع آبی
- محاسبه تخمین شکنندگی سنگ به وسیله روش های یادگیری ماشین
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.