شناسایی پرندگان و گیاهان پارک ملی مند در استان بوشهر در خلیج فارس

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: کنگره بین المللی جامع محیط زیست ایران
  • کد COI اختصاصی: CGEI02_027
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 469
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

بهروز بهروزی راد

گروه محیط زیست، واحد اهواز، دانشگاه آزاد اسلامی، اهواز، ایران

چکیده

چهارجزیره خان، تهمادون، نخیلو و ام الکرم، در محدوده پارک ملی مند در استان بوشهر در خلیج فارس قرار دارند. در بررسی پرندگان این4 جزیره توسط تلسکوپ 15×60 مدل SWIFT و دوربین دو چشمی 10×40 زایس، 34 گونه پرنده شناسایی شد. 11 گونه خشکی زی، 9 گونه آبزی و 12 گونه کنار آبزی بودند. 9 گونه آن ها در جزایر پارک ملی مند جوجه آور داشتند، که 6 گونه آبزی و 3 گونه کنار آبزی بودند. بیشترین جمعیت جوجه آور از گونه های آبزی مربوط به پرستو دریایی پشت دودی Sterna anaethetus با میانگین 15000 جفت و کم ترین آن مربوط به سلیم شنی با یک جفت بود. از پرندگان کنار آبزی بیشترین جمعیت جوجه آور مربوط به سلیم خرچنگ خوارDromas ardeola بود. 20 گونه گیاه در سطح جزایر شناسایی شدکه پوشش گیاهی غالب آن ها آترپیلکس بود و این گونه بیش از 80 در صد جزایر نخیلو و ام الگرم را پوشانده بود.

کلیدواژه ها

فون پرندگان، جزایرپارک ملی مند، پوشش گیاهی خلیج فارس

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.