بررسی مدل های کسب و کار پلتفرم های برتر تامین سرمایه جمعی در جهان

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی و نهمین کنفرانس ملی مدیریت فناوری
  • کد COI اختصاصی: IRAMOT09_100
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 603
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سعید زرندی

هیات علمی دانشکده مدیریت دانشگاه علامه طباطبایی

سجاد عساکره

کارشناسی ارشی مییریت کارآفرینی دانشگاه علامه طباطبایی

محسن افشارپور

کارشناسی ارشد مدیریت کارآفرینی دانشگاه علامه طباطبایی

چکیده

تامین سرمایه به عنوان یکی از مخاطرات اصلی کارآفرینان نوپا مطرح است که تا کنون راه حل های متعددی برای آن ارایه شده است. امروزه رشد روز افزون شبکه های اجتماعی و همچنین بسترهای ایجاد شده در اینترنت ، جذب سرمایه ها خرد از طریق اجتماع را میسر کرده است. پژوهش حاضر با هدف بررسی مدل های کسب و کار پلتفرم های برتر تامین سرمایه جمعی در جهان و همچنین بررسی روند تغییرات انگیزه مشارکت کنندگان انجام شده است. روش پژوهش از نظر هدف کاربردی و از نظر روش توصیفی- پیمایشی می باشد. در این پژوهش با انتخاب 100 پلتفرم برتر جهان، مدل های کسب و کار آن ها و همچنین روند تغییرات انگیزه های مشارکت کنندگان مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج حاصل از پژوهش نشان دهنده این است که 15 پلتفرم برتر از دو مدل حفظ سرمایه و همه یا هیچ استفاده می کنند و همچنین انگیزه های مشارکت کنندگان از اهدا در 10 سال گذشته به خرید سهام تغییر پیدا کرده است.

کلیدواژه ها

تامین سرمایه جمعی، مدل کسب و کار، اجتماع، شبکه ها اجتماعی، اینترنت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.