کلاسه بندی فضای جستجو در روش مبتنی بر جستجوی تولید داده آزمون
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: بیست و دومین کنفرانس ملی سالانه انجمن کامپیوترایران
- کد COI اختصاصی: ACCSI22_111
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 712
نویسندگان
دانشگاه شهید بهشتی، دانشکده علوم و مهندسی کامپیوتر ،تهران، ایران
دانشگاه شهید بهشتی، دانشکده علوم و مهندسی کامپیوتر ،تهران، ایران
دانشگاه شهید بهشتی، دانشکده علوم و مهندسی کامپیوتر ،تهران، ایران
دانشگاه شهید بهشتی، دانشکده علوم و مهندسی کامپیوتر ،تهران، ایران
چکیده
فضای جستجو در روش های مبتنی بر جستجوی تولید داده آزمون حتی برای برنامه های کوچک هم بسیار بزرگ است. در جهت پوشش این مساله، تا کنون تنها یک راهکار، که حذف متغیرهای نامرتبط از فضای جستجو است، ارایه شده است. هدف این مقاله، ارایه روشی به منظور دسته بندی و کاهش فضای جستجو است تا در نتیجه آن کارایی روش های تولید پویای داده آزمون، بهبود یابد. به منظور دسته بندی و کاهش فضای جستجو، قصد بر آن است که ارتباطی بین ساختار ایستای برنامه و فضای جستجو برقرار شود. برای دست یابی به این هدف، با استفاده از اطلاعاتی که در مسندهای برنامه وجود دارد، فضای جستجو دسته بندی می شود و الگوریتم کلونی مورچگان برای تولید داده آزمون در این فضا اعمال می گردد. جهت بکارگیری این الگوریتم با هدف تولید داده آزمون بر مبنای جستجو در فضای مذکور، لازم است که یک نسخه سفارشی شده از الگوریتم کلونی مورچگان ارایه شود که این موضوع نیز در در این مقاله پوشش داده شده است. ارزیابی روش پیشنهادی در مقایسه با تنها کار مرتبط موجود، از جنبه کارایی فرآیند تولید داده آزمون و کارآمدی داده های آزمون تولید شده، بر روی چند برنامه نمونه با اندازه قابل قبول، انجام شده است. معیار مورد نظر برای ارزیابی این دو جنبه، به ترتیب، میانگین زمان تولید مجموعه آزمون و میانگین پوشش انشعاب توسط مجموعه آزمون تولید شده است. نتایج، بهبود قابل توجهی در میانگین پوشش مجموعه آزمون تولید شده و میانگین زمان تولید داده آزمون نسبت به راهکار قبلی را نشان می دهد.کلیدواژه ها
تولید خودکار داده آزمون، روش مبتنی بر جستجو، کلاسه بندی فضای جستجومقالات مرتبط جدید
- استفاده از اینترنت اشیا در بهبود مدیریت بار و افزایش کارایی شبکه های برق
- بهینه سازی توان در سیستم های چند هسته ای با استفاده از یادگیری تقویتی و تخصیص منابع
- بررسی مدارهای مجتمع آنالوگ کم مصرف برای کاربردهای پزشکی
- Physical Layer Security in ۵G Networks Using ArtificialInterference
- یک روش جدید در سیستم های توصیه گر برای پیش بینی سلیقه کاربران با استفاده ازالگوریتم بهینه سازی نهنگ
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.